Nu e ja här igen =)

Ja nu var det ett tag sen ja skrev något här så det är väll på tiden då.. =)

Är så skönt att våren äntligen är här och man kan börja sitta ute på kvällarna och man kan börja grilla =D Har ju redan gjort det en gång då.. ;P Förra lördagen var jag hemma hos Sara, Oskar & lilla Moa i lugnås och grillade och drack "lite" vin och annat gott.. =) Ricardo och Carin var också där och vi hade en superbra kväll... satt ute ända från kl 18.45 till en typ 02.30 på natten.. var skit skönt när solen var framme men senare på kvällen blev det rätt kallt men vi gick inte in för det.. vi virade in oss i filtar och dynor och drack lite mer alkohol för att värma oss.. =D En helt underbar kväll... kunde inte ha varit en bättre lördag.. =)

     
Lite kort på lilla Moa som är urgullig när hon sitter och leker med Ricardos öl... =)



Min underbara mamma var hemma hos mig i lördas eftermiddag och tapetserade klart gäst/datarummet medans jag var i lugnås och slirade.. =) det kan jag inte tacka henne nog för.. så fint blev det... är hel nöjd med resultatet =D nu ska allt in där också... =S  Får la se hur lång tid de tar.. =D

Så här såg det ut innan...
    

Och så här ser det ut nu...
   
Det blev en ganska stor skillnad tycker jag.. eller vad säger ni..? =)

I veckan som har varit nu så har det inte hänt så mkt förutom att det börjar bli en jävla massa pollen ute samtidigt som ja blivit förkyld som fan... =( så nu nyser ja typ i ett och snorar som fasen... inte direkt kul men vad ska man göra... så är det ibland...
Det blir ju så fint ute iaf. Det är huvudsaken... Får hoppas på att det inte blir överdrivet mkt pollen i vår bara... Vore skönt att slippa gå runt och snörvla och nysa hela tiden.... Men men det återstår att se..

Här är lite bilder på mitt "hus" och min trädgård =)
       
    



Nej nu ska ja ta och läsa lite... Läser världens bästa serie med böcker just nu... " Sagan om Isfolket " heter den.. den måste man bara läsa alltså.. =) eller vad säger du Erica.. ?!!  ;P Det är ju iof typ 47 böcker att ta sig igenom men de går fort.. =)

Love & Kisses

Vårväder =)

Jaaaaaaaaaa =)
Nu är det banne mig vår ute alltså... Fan vad underbart, hoppas bara att det kan vara såhär ett tag framöver nu.. skulle vara underbart. Så man kan sitta ute och sola och få lite färg på kinderna ;)

Det är äntligen fredag då och helg =D så himla skönt... har varit en jobbig vecka det här.. har varit så seg och konstig i kroppen... har inte orkat nått knappt.. men nu börjar energin komma tillbaka när det är helg =D

Jag ska dra in till stan en sväng här snart och shoppa en present till lilla Moa som har fyllt 1 år =) en riktigt liten sötnos är hon =)

Sen ska ja kolla på lite saker till lägenheten också ska jag köpa lite alkohol till mig och Sara som vi ska dricka imorgon när vi ska grilla.. ( om det e bra väder )




ska nog möta mamma och pappa i stan och luncha med dom tror jag =)

Sen blir det förhoppningsvis tapetsering i det lilla rummet...

drar kanske en sväng till lilla Götene ikväll sen om jag hinner. Får se hur tiden räcker till. skulle egentligen behövt tvätta bilen men  får se hur mkt jag hinner... puhh...
Nej nu måste jag åka iväg här.. skriver kanske senare...

Love & Kisses  

En mulen tisdag!

Ja då har man varit ute och gått sin dagliga promenad nu då... det var riktigt skönt men jobbigt, vi gick nästan bara i uppförsbackar hela tiden... och i ett högt tempo såklart, det är det alltid när man går med mamma =)

Nu ska ja hoppa in i en dusch och sen är det dags att slipa väggarna i lilla rummet... så lilla pappa kan måla taket där.. =)

image30

Ja det är väll bäst att jag sätter fart nu då och inte sitter här...

Love & Kisses

Grått och mulet...

Ja då var det söndag och man får slappa och ta de lugnt för det är sista dagen innan det blir jobb igen.. =S 

Igår var ju som sagt Sofia här =) och det va riktigt trevligt. Vi lagade mat och kollade på film. Och jävlar vilken god mat de blev.. såklart eftersom det var ja som var kocken =P
Det blev potatisgratäng med vitlöksmarinerat kött och sallad. Och vitlöksbröd och färsk ananas vid sidan om... mmmm va gott de va =)

Vi bestämmde att vi skulle ses snart igen men då blir de alkohol & party =D som i gamla tider =P Längtar faktiskt väldigt mkt efter det... tänk vad kul vi alltid hade =D

Idag så har det varit fullt upp... har slipat och spacklat i det lilla rummet.. nu ska de bara slipas igen och kanske bättra på med lite spackel här o där.... får väll se... ska bli skönt att få ordning där med.

        
Här är lite bilder på hur de ser ut just nu... kommer bilder på hur de blev sen när de e klart =)

Ringde precis till pappsen och kollade om vi skulle gå ut o gå men då började de ju ösregna såklart... =( får la se om det kan sluta så vi kan gå lite senare ist. =)

Love & Kisses 

Myskväll eller möjligen party?!!

Ikväll så ska lilla Sofia komma hit och hälsa på lite =) Ska bli så himla kul... var ett bra tag sen vi träffades nu så det va på tiden att vi hittade på nått igen... =D Sofia har väll iofs fullt upp med killen nu, men idag hade hon tid att vara med lilla mig =P 
Vi ska laga mat och sen kolla på film som det ser ut just nu.. kan ju hända att det blir lite alkohol också och möjligen att man drar en sväng in till stan med... men de tror ja inte... får la se vad som sker. Än så länge är det bara bestämt att vi ska laga mat =)



Imorses så va ja ute och gick en sväng... väldigt skönt att få frisk luft direkt när man går upp... man piggnar till på ett annat sätt då =)

Nej nu ska ja fortsätta o städa lite innan Sofia kommer =)

 Love & Kisses

Arg som ett bi!!!

Fan vad förbannad ja blir...

här har man gått och längtat efter att få se greys anatomy också sänder dom jävla skit ishockey istället....!
Gör det på någon annan kanal för fan. typ 1,2 eller 4:an som typ inga kollar på ändå.. nej men då ska dom ta de på en populär kanal som 5:an såklart som typ är den enda kanalen som visar bra serier och filmer...
Förstörde ju hela min onsdags kväll nu ju...

image18


Nu ska ja äta lite glass och trösta mig med för ja e så arg...  

Ångesten kommer direkt...

Jaha... här hade man planerat att gå ut och gå ikväll så börjar det regna och blåsa så det blir svinkallt. Är ju inte direkt de mysigaste vädret att gå ut i ... så nu blir det till att gå ut och promenixa tors - söndag. Varje dag i helgen. Annars blir de aldrig någon ordning på de här...

                                                                 
511005-16


Ihelgen så är man ju bjuden på 2 fester då. Inte ofta det händer men nu har de gjort det iaf. Är bjuden till en på jobbet som ska ha inflyttningsfest och sen är ja bjuden till Elenor som har fyllt år och ska ha lite förfest. Vet inte om alla ska ut på båda festerna eller hur dom har tänkt men de lutar ju åt att vara nykter i helgen igen. Är inte direkt sugen på att dricka just nu... har inte haft lust till de på riktigt länge nu.. Är ju gött för då sparar man pengar =D

Måste hitta några snygga lampor nu för det är lite jobbigt när man inte har lampor överallt.. blir lite mörkt på kvällarna... kan ju vara mysigt ibland... men inte jämt.

nej nu ska ja ta och göra lite att äta innan mina program börjar.. =) Först är det " men in trees " klockan 20.00 och sen är det Grey´s Anatomy 21.00 som gäller =D en helt underbar kväll framför mig nu =) =) =)

511005-15 
                                                                    
      511005-17


Love & Kisses

Måndag igen då =(

Ja då var det måndag och man har varit och jobbat sina 9 timmar... Tråkigt att helgen gick så fort...  men men så är det.

Nu har man precis varit ute och gått stavgång i en timma... väldigt skönt va de faktiskt =) solen sken och fåglarna kvittrade... nu känns det verkligen som att våren är på väg =D



Blev lite nervös förut idag när ja kom hem från jobbet.. Dörren var upplåst och inte stängd helt.. Blev väldigt fundersam på om ja hade glömt att låsa och någon hade gått in. Men så visade de sig att det var antisimex som var där inne och gjorde den årliga besiktningen. puhh.... blev jävligt rädd ett tag att lägenheten skulle vara länsad på alla mina saker... men de va lugnt =)


image14Love my friendsimage14


Love & Kisses

Lördag!

Jaha, då var lördagen redan här. Fredagen försvann väldigt fort måste ja säga... tyvärr....=(  man vill ju att helgerna är långa.

Men jag hade en jättebra fredag iaf. Först var ja ute o gick med mamsen. Sen åkte ja till stan och köpte presenter till lilla pappsen. Efter de så blev ja bjuden på middag hos mamsen & pappsen. Kl 13.00 så åkte ja o pappa och hyrade en kärra och sen tömde vi nästan hela mitt garage på skit och åkte iväg med det till tippen. Riktigt skönt att ha lite plats i garaget =)
Va hemma en stund sen innan jag åkte till götene, till veronica & Anders. Dom bjöd mig på middag... som jag hjälpte till att laga.... Väldigt gott blev de =)  sen diskade jag all disk innan ja och virre satte oss i soffan och kollade på film och myste... Sen blev vi väldigt trötta båda två så ja drog hem vid 00.50 för att sova. Stensomnade direkt kan ja tala om... =D

Nu ska ja börja grejja med mat sen blir de kalas och efter det bär det nog av till götene på filmkväll med Erica, Mattias, Veronica & Anders..... =)

   
Jag, Erica & Veronica

Love & Kisses

Äntligen!!!

Nu är det äntligen helg =) kom hem för typ 10 min sen och känner lite ångest för att gå upp tidigt imorn, men det e ett måste... =(  Ska ut och gå med mamsen igen =) nu är det hårdträning som gäller =D måste ju kunna visa sig lite på beachen i sommar... definition på lite  =D

Längtar så fruktansvärt till när man kan börja sitta ute på baksidan och grilla och ha de bra =D skönt att ha egen trädgård... även om den inte är så jätte stor så duger den att sola och grejja i... =)
Det enda som ja saknar nu är en liten vovve =) Men det blir det en så småningom... när jag känner att ja har tid för en. Har ju lilla Tindra så länge att mysa med =)

Hoppas på att det blir en bra helg och att ja får träffa tjejerna... Blev ju inte så mkt förra helgen... =(

Ska fira lilla pappsen på lördag eftermiddag så det blir till att jaga paket till honom imorn eller på lördag. Vet inte riktigt vad ja ska köpa men ja o brorsan ska köpa nått ihop tänkte vi.

             
Lilla pappsen =)      Brorsan & Jag

Har tyvärr inget kort på mamsen för tillfället men de kommer =)

Nu ska här sovas!!!

Love & Kisses

Jobbet

Nu sitter man här på jobbet och har tråkigt... är så himla lugnt och jag har gjort allt ja ska göra för idag. Ska bara byta en kasspall de sista ja gör innan ja går hem. Och de tar typ 10 min att göra så nu e de lugna puckar på kontoret här.. =)

Imorn är det sista kvällen =D ÄNTLIGEN =D

På fredag så blir det till att röjja ur garaget på massa skit o köra till tippen. Och när det är tomt så ska allt som står i lilla rummet ut dit så jag sen kan börja spackla och slipa vägarna där. Och sen äntligen tapetsera där med. sen är det bara att möblera också. Har hittat ett skrivbord som ja vill ha nu, tog ett tag att hitta nåt men nu så =D

Nej nu blir de till att gå ut och prata lite med folk så att kvällen går lite snabbare =)


Love & Kisses

Onsdag...

Ja då var det onsdag och halva veckan har gått.. Så skönt.. jobbar man bara imorn med då sen e de helg =)

Idag har man hunnit med väldigt mkt saker... först var ja ute o gick med stavar med mamsen (ska ju börja och träna lite smått igen nu så då börjar ja med ett antal promenader i veckan och lite styrketräning) sen åkte ja in och handlade och tog en sväng till zoo och köpte lite nya fiskar till akvariet. Såg en stor bur till Tindra som ja nog ska ta o köpa senare sen..Då kommer hon nog bli riktigt glad för den e typ dubbelt så stor som den hon har nu.. =D Sen kom jag hem och lagade mat och nu sitter jag här o skriver och ska åka o hämta brorsan om en stund så ska vi dra till jobbet... sen är det 9 "härliga" timmar på Arla som gäller. Men sen är det bara 1 dag kvar innan helg =D

Nej nu ska ja packa ihop lite saker till jobbet och göra mig iordning.


Min lilla Tindra <3

Love & Kisses

Då var helgen över då.

Det är ju sjukt hur fort helgerna går. Känns knappt som om man har något ledigt.

Jag hittade ju nått att göra i lördags iaf som tur var. Åkte hem till Adde i götene och där va Thomas & Coffe. Sen kom även Cassandra & Fredrik. Vi tjötade och kollade på film och sen spelade guitarr hero =) skit kul.
Sen blev klockan helt plötsigt 03.00 och då kände jag att de va dags att åka hem o sova lite.

Och sen igår va de måndag och dags att börja jobba igen... =S
Första dagen heltid för mig på 1 månad. Och det gick faktiskt hyffsat bra, fick lite ont o så men ja behövde iaf inte ta någon smärtstillande tablett... men sen va ja ju samordnare också... behöver ju inte lyfta lika mkt då. får väll se hur de går idag när ja ska vara på linjerna igen. har ju tabletter med mig ifall. Inte för att dom hjälper så mkt men lite iaf.

image8
Nu är våren snart här =D

Nej nu ska ja städa och grejja lite här hemma =D

love & kisses   

RSS 2.0