YEEEEEES!!!!!!!!!

Gick ut till brevlådan nu och kollade. och vad låg inte där om ett paket från cdon.com =)
Min efterlängtade film är äntligen här....

GÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTANS!!!!!!!!!!!!!!!! =)

Hoppas, hoppas, hoppas =)

Väntar på att filmen Twilight ska dyka upp i min brevlåda... om inte idag så förhoppningsvis imorn. Har redan fått de andra filmerna jag beställde men denna var man tvingad att boka eftersom det inte var release på den förrän igår.
Så nu hoppas jag att jag kan sitta i soffan och mysa framför denna film i helgen ;)



Nej nu blir det till att hoppa in i duschen efter att ha varit ute o grejjat i trädgården. Måste åka och köpa mer sån här mossa GTI eller vad det hette, det dödar mossan iaf, råkade spruta ut det lite ojämnt plus att det är så sjukt mkt mossa på framsidan så där kan jag nog behöva spruta ca 2 ggr till.. får se. Sen ska jag till jysk och köpa en parasollfot med någon dag i veckan.

Men nu dusch, mat och sen jobbet...

See yaa...

Ladies Night!!!??

Ja det är frågan det. Annelie hade sett en reklam för Martin Stenmarks "ladies Night" och nu funderar vi på att gå på detta, en biljett kostade 490:- eller nått men då var det bra platser. Får ta och kolla med brudarna som antagligen ska med vad dom säger om detta, om det låter bra och så.  Blir väll antagligen som så att vi sover över och går på stan lite dagen efter =) Men jag ska forska lite i detta, skulle vara jäkligt kul att åka på det iaf =)





see yaa...........

Wonderful...

En helt obeskrivligt underbar dag är det idag =)


Dagen började med att vi hade städdag här i området, så det var bara att pallra sig ut och se glad ut. Jag fick hjälpa till och kantskära runt cykel/gång vägen. Inte kul kan jag tala om. Det hade växt ut så jäkla mkt gräs och skit och marken var stenhård överallt så man fick ta i för kung o fosterland.
Har därför fått ömma händer och en ganska så öm rygg pga detta =S

Sen blev det lite mat och sen drog jag med mamma & pappa till nått ställe en bra bite bort för att kolla på parasoll. Hittade och köpte en =) och billig var den med, men nu ska jag ju bara köpa en parasollfot också... ville inte göra det idag för jag måste kolla över ekonomin först.
Sen kom vi tillbaka till lidköping och då styrde pappa bilen mot birgers för att inhandla årets första kulglass =)

Mums vad gott =)


Och nu är jag hemma igen, ska snart hoppa in i en dusch och sen styra bilen mot Skara. Får se vad kvällen har att erbjuda senare =) Ska iaf umgås med min Fia =)



This is Wonderful as hell ;)


Gillar inte riktigt att min pollen allergi verkar vara värre än förra året, men iår så SKA jag ha starkare medicin, oavsett vad den där jävla läkaren säger, receptfri hjälper ju inte ett skit för mig ju...

Ha en underbar kväll.... det ska jag =)

Peace out...

Nu så...

sitter jag och Carin här och dricker lite och pratar en massa minnen och goa tider. Sara kunde tyvärr inte komma men vi saknar henne jätte mycket. Hoppas att det blir en annan kväll som vi kan träffas och kanske grilla eller nått i sommar eller nu på vårkanten. Carin vill hälsa till alla där ute i dimman som vi befinner oss i just nu =) gärna irl.... "lol"/carin ;)

Nej nu ska vi fortsätta vårt fylle snack här... ni alla som är nyktra................
ta er en Whisky och må bra =)


Ett litet fylle kort från sexpartyt.... ;)


Ett gammalt kort från den goa tiden =) saknar dej gumman <3

Detta är kort på de tre musketörerna eller dom tre små grisarna, kalla det vad ni vill.... vi lever alltid vidare ihop <3

Peace out.... SKÅL!!!

Ost & Vin...

Jag kommer inte skriva så mycket nu, ville bara tala om lite vad som har hänt och vad som kommer hända idag =)

Jobbade idag igen och det var ju inget speciellt med det, förutom att jag hamnade på en linje som vi aldrig fick igång, så det blev en massa hoppande hela dagen mellan olika linjer och möten =S  Inget vidare faktiskt, men ett plus är ju iaf att dagen gick jävligt fort =)

Nu ikväll så ska jag, Carin & Sara dricka lite vin och äta ost o kex =) Vi hade en sån här kväll för ca 2½ år sedan och har pratat om att göra det igen men det har aldrig blivit av, men den som väntar på nått gott.... ;)



Nej nu ska jag umgås lite, ska förhoppningsvis bli en del kort ikväll som jag kanske kan lägga upp imorgon =)

See yaa..... =)

Dålig uppdatering!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera nu men jag har faktiskt en orsak till detta.
Jag ligger här hemma med 39graders feber och en dundrande huvudvärk. Så jag orkar inte skriva så mkt här. Men så fort jag blir frisk så ska jag lägga ut lite kort från i helgen och så.
Jag åkte hem från jobbet igår vid 11, sen somnade jag klockan 11.30 och sov sen som en stock till 19.22, var vaken en liten stund sen somnade jag igen vid 22.10 och vaknade för ca 30 minuter sen. Och febern den går inte ner utan ligger stadigt på 39 hela tiden typ. men jag håller på och käkar alvedon och ipren för fullt och sen dricker jag en massa honungsvatten, så det onda i halsen har iaf försvunnit. men nu ska jag lägga mig i soffan och vila huvudet lite så det inte bankar så förbannat. :(

 



Ha det så bra där ute...

Soooooooooool =)

gud vad skönt det är när den gula lilla bollen är framme och lyser =) Igår så var jag inne i stan med Annelie & Ann-sofie, vi shoppade lite på systemet och sen åkte vi och handlade lite matvaror på Hjertbergs.
Kom hem och var hungrig som bara den... hade ju fuskat lite på morgonen och struntat i frukost. Och det ska man absolut inte göra. Men jag ställde mig i köket och började kocka ihop lite köttfärssås och spaghetti, mums, råkade dock ut för en liten olycka " ler " ....hade lagt stekspaden så fint från stekpannan så den inte skulle bli för varm. Sen satte jag på plattan till pastan, trodde jag iaf.. efter en liten stund började det lukta svin äckligt och ryka som faan, vände mig om och fick då se hur min plast stekspade låg och smälte ihop och började brinna... Ahh fort på med grytvanten och sen på med kallvattnet och stod och spolade ett tag.. sen var det lugnt, fick vädra lägenheten ett bra tag bara.. Ibland är man så klantig...

såhär ser den ut nu min kära stekspade =)




fin va??? =) nej det blir nog till att köpa en ny skulle jag tro.

Sen när jag hade ätit så gick jag bort till pappa, skulle lämna tillbaka hans högtryckstvätt som jag lånat, är inte riktigt klar med den men pappa behövde den för han skulle göra rent altanen. Sen väntade vi tills mamma kom hem så fikade vi, hade med mig utav morotskakan jag bakat och den var klart godkänd =) Sen hade mamma & pappa köpt en ny sorts ballerina kex, Med salt lakrits i och dom var faktiskt riktigt goda =)
Satt och solade mig lite en stund innan jag drog hemåt för att hämta väskan och bilen för att sedan dra mig ner till Anna & Noah. Blev bjuden på jätte god mat, en rätt som jag aldrig smakat på förut, nämligen " Flygande Jakob " och det var jätte gott, som tur var så hade inte Anna i några bananer i sin =)
 

Sen blev det en kväll med massa prat och lite godisätande och även lite tv tittande =) Åkte hem vid midnatt och gick nästan och la mig direkt när jag kom hem, stensomnade så fort jag la huvudet på kudden =)

Nu sitter jag här nyduschad och ska snart åka in till stan för att köpa en massa jord till mina blomsterland =) Pappa ska hjälpa mig att bära lite =)
senare så drar jag till Brorsan och Anna igen för att grilla och så lite innan vi ska på ljusparty hos Annelie. Men nu måste jag dra. Pappa kommer snart att ringa och säga att vi åker och jag har inte gjort mig iordning än =)
Ha en bra dag =)



See yaa...

Fredag fm...

sitter här och funderar på att hoppa in i en dusch men har inte bestämmt mig än. Kanske är lika bra att gör det nu =) Idag händer det lite olika saker, snart ska jag in till stan med Annelie för att köpa lite saker i affären som dom kallar  "systemet" ;) sen blir det till att komma på nått att äta till lunch. Senare ikväll så ska jag ner till Anna och Noah, sen kommer Alva hem lite senare för hon ska på disco ikväll =) kommer ihåg när man själv gick på disco på fredagarna uppe på Källby gård... Det var tider det =)






Men nu ringde Annelie så jag måste göra mig iordning, får ta duschen efter stan istället.... hinner inte det nu.
Ha det så bra.. skriver senare... tror jag ;)

See yaa...

Baka, baka liten kaka...

ja det ska nog jag göra idag tror jag. En morotskaka blir det. Sen kommer Annelie hit på lunch så jag ska åka iväg snart och handla lite saker som jag inte hade hemma. Men först är det duschen som gäller :)



Så skönt att duscha.. och avkopplande, jaja nu måste jag sätta lite fart. skriver senare om jag hinner annars blir det kanske inatt :)

See yaa...

Våren här för att stanna?

ja det hoppas jag verkligen att den är.. så underbart skönt att få njuta av lite sol, har kännt sig trött och deppig hela hösten/vintern så nu är det väldigt välbehövligt med sol som piggar upp =)



Man blir ju så himla glad när man ser dom första blommorna som kikar fram och är så fina och färgglada =)


Igår var det ju påskafton och jag var hemma hos Annelie och Andreas, det var en hel del folk där och alla var väldigt trevliga och snälla. Det grillades och tjötades och självklart så dracks det en del med ;) Det var inget sådär extremt utan en rolig men städad kväll. Cyklade hemåt vid 02.00 eller nått och somnade direkt när jag kom hem. Vaknade 08.30 imorses och var pigg som bara den. Gött att slippa vara bakis =)
Idag har jag varit hemma hos mamma och pappa på söndags/påskdagsmiddag... mums kan jag tala om, fläskfile med hasselbackspotatis och sås, och melon och grönsaker till... Underbar dagen efter mat =) Robban, Anna, Alva & Noah var också där på middag =) och dom verkade också ha klarat sig från bakfyllan ;) Sen vid 4-tiden så kom min kusin och hennes man & barn hem till mor o far för att gratulera pappa. Dom var inte hemma förra helgen. Så då blev det lite ananaspaj och glass. Sen drog jag mej hemåt för att hämta väska och lämna lite saker sen bar det av ner till Annelie och Andreas för att titta på film. En skön söndag har det varit =)

( tog en del kort igår men har inte orkat ladda upp dom, får se om det kanske kommer in några kort imorn )

Nu blir det sängen =) God natt på er allihopa!



See yaa

GLAD PÅSK!!!

Önskar alla en riktigt trevlig och bra påskafton!!!



Lots of love<3

Låt henne traska vidare...



Denna kvinna går världen runt, för bröstcancern.

Var vänlig och sänd henne vidare till
din egen blogg så att hon kan
nå sin destination.

Be en bön för alla som har drabbats av
denna förfärliga sjukdom...


Detta gör jag eftersom min mormor har haft bröstcancer och man vet aldrig om man kanske får det själv någon dag, eller någon av ens närmaste för den delen. Stöd även forskningen av bröstcancer genom att köpa " Rosa Bandet "
Det gör jag.

Långhelg =)

Ja nu är det en riktigt lång helg som vi har framför oss... och det är så skönt och behövligt. Denna veckan har varit bland dom värsta i mitt liv tror jag.. eller nej nu ska vi inte överdriva, men den har varit väldigt jobbig. Det har varit så himla mycket strul på jobbet så när man kommit hem så har man varit som en zombie nästan. Och det lär ju inte bli bättre förrän om ca 2 veckor. för då kommer det folk som ska kolla på maskinerna som har krånglat som satan i 1½ vecka. Ingen utav oss vill vara där längre och jobba.. Man blir så arg och frustrerad ibland när man är där och jobbar så den lilla djävulen i en riktigt kommer fram...



Jaja slut pratat om det. Idag är det långfredag och jag har äntligen fått sova ut på morgonen här nu. Vaknade iof klockan 08.10 och var pigg men det var ju längre än 04.30 iaf som man har gått upp alla andra dagar denna veckan. Och det är soligt och fint ute =) Underbart!!!  Idag så händer det nog inte så mkt, inte vad jag vet än iaf :) men man skulle kanske ta en promenix ner till brorsan och Anna någon gång under dagen. Om  dom är hemma vill säga =)

Men nu ska jag starta igång en tvättmaskin och sen gå och små pyssla lite här hemma. Ska ni göra idag och resten av helgen då?`Imorn blir det lugnt och skönt iaf. Ska hem till Annelie och Andreas, en del folk som ska dit så det blir mat, prat och bra sällskap hoppas jag =) inget stadt eller så för min del, är faktiskt inte så intresserad av att gå ut så längre... tycker hemma fester är det roligaste att gå på =)


I onsdags så var jag hemma hos Erica & Mattias en sväng och pratade ikapp om allt jag missat den sista tiden. Vi har ju inte träffats på ett tag nu men det ska bli bättre. Det var iaf väldigt roligt att träffas och väldigt kul att se hur mkt Olivia har växt och ändrat sig =) en liten prinsessa är hon <3 Vi ska nog kanske träffas nästa vecka igen, vore väldigt kul. =)



Nej nu är det slutskrivet här....
Ha en bra Påsk alla där ute för det ska jag ha iallafall =)

See yaa <3

Nu så har...

man varit iväg med brorsan borta hos mamma & pappa. Vi hade en liten överaskning till pappa eftersom han fyller 60år.

Vi hade nämligen varit och köpt fyrverkerier, och dom smällde vi av nu klockan 00.00 =) Mamma visste redan om att vi skulle skjuta raketer, vi förvarnade henne eftersom vi vet att hon sover ganska så oroligt på nätterna, och då hade vi nog skrämt henne så hon inte kunde ha somnat om sen igen. Pappa hade anat att det var något på gång men han visste iaf inte vad =)

   



<3<3<3<3<3<3GRATTIS PAPPA PÅ 60 ÅRS-DAGEN!!!!!<3<3<3<3<3<3



Nu så ska jag kolla klart på en film och sen blir det sängen. Hoppas päronen kunde somna nu bara =) och även alla andra som troligtvis vaknade runt omkring... för jädrar vad det small =)

Peace out...<3

Massa roligt =)

ja det har äntligen hänt lite roligt här nu i veckan. Efter en massa knällande och tjötande så får man äntligen höra något positivt från folk. Vi kan ju börja med en sak som handlar om mamma.

Mamma ringde igår när vi var på väg till jobbet, hon ville prata om lite saker till pappas födelsedag som är på lördag (en annan rolig sak, men det skriver jag om lite längre ner här sen.)  sen säger hon bara helt plötsligt:

- jag fick det.
jag sitter som ett frågetecken i telefonen.
- Vad fick du för nått???
- Jag fick jobbet som sjukgymnast, det jag sökte.
Nu ramlar polletten ner och jag Grattar henne och är super glad.

GRATTIS MAMMA!!!!
Detta förtjänar du verkligen, efter allt hårt jobb och slit. Det är ju bara ett semestervikariat men det kan alltid bli mer. Huvudsaken är att man får in en fot bara, och det fick lilla mammsen direkt. hon examineras i vår nu, sen åker hon och pappa utomlands i 2 veckor och sen direkt när hon kommer hem så börjar hon på det nya jobbet. =)
Detta var en rolig sak =)


Nu kommer vi till en annan rolig sak.... =)
kolla bilden nedan =)
Gullungen reste sig upp och stod helt själv för första gången igår...
<------ visst är han duktig den lille killen. Han är inte ens 8 månader än =) Det är en liten tuffing man fått som brorson =)
Detta tycker jag är en rolig sak iaf =)


Och sist men inte minst så är det ju såklart min älskade pappas födelsedag imorgon (lördag) han fyller 60år, men vi ska inte fira honom mer än vanligt, för han ville inte ha ett stort kalas. Sen håller dom ju på och sparar pengar tills när dom åker utomlands, det är ju bättre att lägga pengarna på det då faktiskt =)


Här är ett litet kort på mina underbara föräldrar....

ÄLSKAR ER BÅDA TVÅ ENORMT MYCKET<3<3<3


Nu ska jag åka in till stan och hämta min lilla pappa, vi ska luncha och hämta lite saker till kalaset imorn. Ikväll vet jag inte vad som händer än så länge, men det återstår och se.
Hoppas ni får en trevlig dag =)

Peace out my friends... <3

Nominering!

Jag har fått en nominering av Sara...



Och jag skickar den vidare till min kära svägerska Anna <3

Ojdå, här var det tomt...

Har inte uppdaterat på ett tag märker jag, har faktiskt inte haft någon lust heller men nu ska jag försöka och klottra ner en del. Kan ju börja med vad som hände i helgen som var,

I fredags så var jag ju då fyllechaffis åt min kära bror och hans sambo =) och det blev en rätt sen hemkomst pga att jag var lite försenad och sen var det glashalt på vägarna och någonstans mellan Axvall och Skövde så började det ju vräka ner snö också, såg fan inte ett piss framför bilen. Väldigt obehagligt. Sen när jag väl kom fram var klockan 03.15. Ett par fyllisar hoppade in i bilen och vi drog iväg hemåt =) Fick köra i ca 60 - 70km/h hem för nu hade snön ökat på och var nästan hela vägen hem. Vi var hemma i Källby igen ca 04.15 och då var vi svin trötta alla tre =) Ja det var min fredag det, eller förresten, jag var en snabb sväng hos Moa och sen var jag hos Mamma & Pappa och åt jätte god räkpaj =) mums!!

Här är dom små fyllisarna =) Inte Noah då men dom andra två ;)



Sen på lördagen så bar det in till stan för att shoppa lite på systemet, och köpa lite blommor till krukan på trappen. Så nu ser det lite trevligare ut =) När klockan var ca 16.25 så hade jag gjort iordning mig för kvällens äventyr och knallade då hem till pappa och tjötade lite med honom innan Moa & hennes pappa kom och hämtade mig vid 17.15. Då bar det av till Saleby, till Marica =) Och jag kan ju bara säga att det var en väldigt lyckad kväll, enligt mig iaf =) Var väldigt kul att få festa med Erica igen, och med Marica & Carro. Har ju inte festat ihop på väldigt länge ju =) detta kommer att göras om snart igen. På stadt så träffade jag Marie, och det var ju inte igår som vi träffades kan jag ju säga, umgicks typ jämt med marie under gymnasietiden. Och vi hade alltid så himla kul ihop, inget tjaffs och gnabb där inte =) Saknat henne faktiskt, så nu blir det till att hitta på nått snart hoppas jag =)
Jag åkte med Mikaela hem lite innan 02.00, det var väldigt skönt att slippa och gå för jag hade sjukt ont i fötterna kände jag när alkoholen började försvinna ur kroppen ;)

   


   
Ja detta var lite kort från i lördags, Får ta fler kort nästa gång =)


Söndagen var en slappar dag som vanligt, vaknade och gick upp när klockan var 09.15, och jag var inte ett dugg bakis =) Städade och plockade iordning lite här hemma sen åt jag lite soppa till middag. Gick hem till Mor o Far en sväng. Sen ville Moa att jag skulle komma till Götene och äta pizza med henne, så det gjorde jag. Sen blev det faktiskt sängen "ganska" tidigt =)

See ya later..... pyssie

RSS 2.0