Torsdag :)

Nu är det bara 1 dag kvar att jobba tills det är helg igen :) I helgen blir det nog bio i stadsparken om det inte regnar och sen utgång.. kanske åka och handla med Carin imorn efter jobbet med, får se hur det blir :)

Idag efter jobbet så slappade jag lite och sen runt 5-tiden så åkte jag ner till brorsan och hälsade på. Anna och Alva var inte hemma så jag umgicks med brorsan och Noah :) Noah blev väldigt förtjust i mina tofflor, han gick och bar på dom hela tiden... Han tycker ju att det är väldigt kul att grejja med skorna den lille sötisen :) Han har även dansat för mig, så himla söt var han, diggade verkligen för fullt till musiken.. den lille gossen har taktkänsla iaf :) Filmade lite och det ser så gulligt ut <3

Lyckades få lite kort på honom med skorna med.. Här kommer 3 utav dom :)






Här biter vi även på syrrans halsduk samtidigt som fasters toffla fungerar som armband :)

See yaa later!!! ;)

Mina låtar är...

just dessa: "Eyes On Fire - Blue Foundation" & "Let Me Sign - Robert Pattingson"

Dom är med i filmen "Twilight" och jag blir så lugn och glad när jag hör dom.. Och båda sångarna har sååå underbara röster.
Så "Eyes On Fire - Blue Foundation" och "Let Me Sign - Robert Pattingson"
är mina favoriter....


Love yaa <3


Hur het kan man va?!! Uppenbarligen enormt het ;)

städning pågår...

ja här städas det för fullt just nu.. ska få lite gäster ikväll så det är ju kul om det är städat här hemma då =)
Det är några av mina kusiner som ska komma hit och grilla och dricka lite, sen får vi se vad som händer... Ska bli kul att träffas lite iaf :)

Har varit inne med pappa i stan och handlat lite nu på förmiddagen. Vi åkte vid nio tiden imorses, och stannade då först på statoil i Källby för att lämna in lotto. Visade sig att dom hade haft inbrott idag klockan 05.00. Dom hade snott en massa snus och frimärken, fattar inte vad det är för jävla idioter som håller på med sån skit. Ca 20-30 min efter att dom brutit sig in på statoil i Källby så var det inbrott i Götene med. Samma bil som syntes på båda platserna... IDIOTER såger jag bara.


Nej nu ska jag fortsätta städa.. ha de bra

puss&kram

Äntligen!!!

Ja idag har det ju äntligen varit lite sol igen.. inte bara gråa moln överallt... väldigt skönt..
hoppas på fint väder imorn med, eftersom jag och pappa ska gräva ur min rabatt på framsidan isåfall. har en massa buskar där nu men jag har tröttnat på det och ska bara ha gräs istället, lättare att sköta då också =) ska fortfarande ha lite växter, nämligen lite stenpartiväxter som får växa ner på muren. Blir säkert bra bara jag får bort buskarna.

Ikväll så passade jag på och grillade lite när det var så underbart fint ute, Vitlöksmarinerad kycklingfile med klyftpotatis och sallad... mmm vad gott det va =)

Snart så drar jag iväg till Götene och kikar läget där..
ha det så bra darlings ;)

Noah <3

Tänkte bara lägga ut lite kort på min lille sötnos till brorson <3


Här är han inte gammal.. bara några dagar<3

Och här är han lite äldre... =)
 








Varför krypa när man kan gå och springa?!! =)


så underbar är han detta lilla charmtroll =) Fasters lilla gullunge<3


Mina underbara brorsbarn Alva & Noah <3

Regn, regn och åter regn...

ja det är bara mulet och regnigt ute.. och jag som hoppades på lite sol i helgen, får väll se vad lördagen och söndagen kan erbjuda =) Förhoppningsvis lite sol iaf.

Har 1 veckas semester kvar att njuta av, sen har man haft 4 veckor och det är dags att gå tillbaka till det roliga jobbet på arla. ska vara samordnare i 4 veckor så det är väldigt skönt.

Var i lidköping förut idag och hämtade min nya dataskärm, den är på 23" och är av märket Samsung. Är helt galen i samsungs saker för tillfället. Gillar deras desig grymt mkt. Har en samsung tv, 42" plasma, men den börjar krångla... så det är snart dags att köpa en ny. Då blir det ju garanterat en ny Samsung iaf =)

Hoppas på att min nya inspelningsbara digitalbox kommer på måndag eller tisdag. Det är ju perfekt att ha en när man jobbar 2-skift som jag gör, för då kan man bara spela in de serier som man missar annars =)



Nej nu ska jag kolla lite vad som kan tänkas hända ikväll =)
Peace out <3

RSS 2.0