Morsdag!!!

Grattis Mamma På Morsdag!!!
Är glad att jag har en så underbar Mamma som alltid ställer upp för mig när jag har det svårt. Som vet när jag mår dåligt, och då försöker att hjälpa mig på bästa sätt. Mamma du är guld värd.


Älskar dej enormt mycket <3



Kärlek till alla mammor där ute i världen, vad skulle världen vara utan er<3

Grillat!!!

ja det blev grillning ikväll, får ta och käka thaimat någon annan dag. Kanske imorn, man vet aldrig :)

sitter just nu hemma hos Annelie & Andreas. Kollar på tv och tjötar lite. Ska nog inte bli för sent ikväll, för Annelie ska upp tidigt imorn och åka iväg på möhippa. Och jag ska åka in till stan för att köpa morsdag present. Jag och brorsan ska kika lite på vad som kan tänkas passa till lilla mamma :) Anna ska också på möhippa imorn, och Alva ska spela klassfotboll i kinne-vedum. Så Robban och Noah är ensamma imorn på dagen.

Idag klickade jag hem de två första böckerna i Twilight serien :) så snart ska det läsas flitigt i dom... :)

nej nu ska jag vara lite social här... men ni får ha det så bra ikväll.. :)

See Yaa...

Thai eller grillat...?

ja det är inte lätt ibland alltså... Jag är riktigt sugen på thaimat men Annelie och Andreas hade pratat om att grilla, så jag får se vad det blir för nått. Båda delarna är ju supergött i vilket fall som helst =)

   
Grillat eller thaimat... det återstår att se då :)

Nu var det fredag igen då och veckan har flytit på som bara den. Det är skönt det, en vecka närmare semestern =) Har inte så mkt planer för helgen, Fick erbjudande om att åka med till Norge imorn. Och det är jävligt lockande men tyvärr så måste jag ju tänka på min ekonomi, för än så länge så är jag inte mångmiljonär ;P  Får följa med senare i sommar till Norge om dom åker då. För det var ju riktigt kul sist vi var där =)

Ska in till stan senare sen med Annelie, hon skulle inhandla lite alkohol och kläder. Sj så skulle jag behöva handla lite mat. Det är bara ett stort eko i kylskåpet.. Blir en massa grönsaker som ska inhandlas :)
Men nu ska jag grejja med lite annat.. ha det så bra...

See Yaa...

Ny blogg???

Ja det funderar jag på just nu.. Känner att det segar som fasen nästan jämt här på blogg.se. Och jag börjar tröttna på det, sen känner jag att det inte går att fixa allt så som jag vill heller. Ska nog kolla lite med brorsan om han har några bra förslag på hur jag skulle kunna göra. Sen måste jag verkligen bli bättre på photoshop känner jag. Vill kunna fixa och trixa lite mer med bilderna och så...

Det återstår att se om denna sidan läggs ner eller hur jag gör. Ni kommer att få reda på hur jag gör senare...

New Moon...





Premiär 20/11-2009
Missa den inte...



Längtar...

så jädra mkt efter semestern nu. Och som tur är så är det inte långt kvar... jag har påbörjat nedräkningen här hemma nu. Det är exakt 24 dagar kvar tills min semester börjar :) eller 3 veckor och 3 dagar om man vill säga det så... :) UNDERBART!!!!!


Jag var hemma hos Moa och Erik en sväng efter jobbet igår, dom har ju flyttat så jag var ju tvingad att åka o kika hur deras nya place såg ut. Och det var jätte fint, blir ju lite annorlunda sen också när dom har fått ordning på allt. Just nu stod ju sakerna lite huller om buller och det blir ju så innan man vet vart man vill ha allt. Vi pratade lite om att vi kanske skulle dra ihop ett gäng och spela lite ölbrännboll och så snart. Och det tycker jag vore svin kul. Älskar att spela brännboll :) Vi får se hur det blir. Det var riktigt kul att träffas lite o tjöta, även om vi pratat en del på telefon. Får ta o ses snart igen :)



Morgonstund har guld i mun...

Piggelin...

ja idag så vaknade man klockan 07.30 och var riktigt piggelin. Det är ju konstigt att man inte kan sova länge nu när man får. Det har varit så här de sista veckorna, jag vaknar vid 6 - 6.30 ungefär och tror att det är dags att gå upp, och det värsta är att jag är pigg med. Fast jag inte har gått och lagt mig tidigt så blir det såhär. Får la se hur länge detta håller i sig.

Har börjat och fundera lite på om man kanske skulle börja med viktminskningssoppor. Det är en tjej på jobbet som har ätit det och gått ner jätte mkt, och hon har inte gått upp mer än högst 5 kilo efter att hon började äta mat igen, och det var över 2 månader sen hon slutade med sopporna. Så det är faktiskt väldigt lockande att prova på detta. Jag menar det kan ju knappast bli värre än det är. Får väll se när jag börjar.


Igår så var jag väldigt seg på kvällen, men jag kände mig även sjukt rastlös... så när klockan var kvart i tio eller nått så fick jag värsta rycket och började putsa fönstren i vardagsrummet. Så nu måste jag ju göra alla de andra med, för jävlar vad skitiga dom är nu. Men dom i vardagsrummet är så rena och fina=)



Idag hoppas jag på att det kan torka upp lite ute så jag kan klippa gräset och rensa lite i rabatten. Och än så länge så ser det ju lovande ut, men man vet ju som sagt aldrig.
Nej nu ska jag försöka fixa lite frulle.

Ha det så bra.... See Yaa....

Next on...

Jag ska så fort som möjligt gå ut och shoppa lite böcker... och inte vilka böcker som helst utan, TWILIGHT serien... Är helt förälskad i den alltså.. har nog sett filmen ett 50-tal ggr minst och har fortfarande inte tröttnat på den.
Den 20/11-2009 så är det jag som hänger på låset till bion alltså, för då har twilight saga- new moon premiär.

I just LOVE it......

       

Här är de 4 böckerna som jag har hittat. ska tydligen finnas en 5:a också... får se om jag kan hitta den med någon gång senare.. =)


Friday...

Veckan har rusat fram i ett raskt tempo, väldigt skönt. Det var faktiskt samma sak förra veckan, dagarna gick snabbt som bara den =) Och det klagar man ju aldrig över.

Vi satt och pratade lite på rasten igår och kom in på semestern och midsommar. Och det är banne mig bara 5 veckor till att jobba sen är det semester för mig =) FYYYYY SATAN vad gött säger jag bara =)  Kommer säkert hitta på en del roliga saker under semestern. Blir nog kanske kusten i några dagar. Sen blir det nog att vi drar ner ett gäng till Liseberg också, iaf så har vi pratat om det. Sen ska jag umgås med mina nära & kära också såklart. Grillning blir det nog mycket av =)



Och när man är på Liseberg så måste man ju bara köpa en sockervadd =)


Denna veckan har jag sovit väldigt dåligt och oroligt, detta berodde på att dom skulle byta ut min värmepanna under veckan. Och jag visste inte vilken dag dom skulle komma, och på lappen stod det att dom skulle börja klockan 07.00. Och jag blev så glad över detta eftersom jag faktiskt jobbade eftermiddag denna veckan, så jag brukar ju sova till en 09.00-10.00. Men nu vaknade jag från och till under hela natten för att jag trodde att det kom in någon genom dörren. Efter att dom varken kommit måndag eller tisdag till mig så antog jag att dom skulle komma på onsdagen. Så därför ställde jag klockan på halv sju och gick upp, packade ihop lite saker och sen åkte jag bort till mamma & pappa och la mig o sov lite där så jag skulle slippa bli väckt allt för mkt. Och dom grejjade hos mig på onsdagen och på torsdagen, men jag fick iaf sova lite mer på onsdagen då & sen har jag sovit väldigt skönt inatt måste jag säga =)

Så här såg den gamla värmepannan ut....
  

Och så här ser den nya ut... lite skillnad kan man ju säga, den nya är så himla fin så =)


  


nej nu ska jag göra iordning lite mat här tror jag. Hoppas ni får en bra dag.

See Yaa....

Namngivningsceremoni...

Idag var det namngivningsceremoni för lilla Olivia. Det var så himla fint och mysigt. Blev allt tårögd ett par gånger när Erica stod och pratade. Mycket fina saker som sades. Ericas syster Michelle blev Olivias ledstjärna. (samma sak som fadder) Olivia ska även få namnen Karin och Louise efter Erica & Mattias mor/far föräldrar.


Den lilla men ack så lyckliga familjen <3

Önskar dej all lycka i livet lilla Olivia<3

sova snart...

ja det ska jag göra, ska bara sätta batteriet till kameran på laddning, för imorn ska jag på namngivningscermoni för Erica & Mattias lilla stumpa Olivia. Skriver och lägger ut kort från det imorn om jag hinner och orkar.


En riktigt liten sötnos =)

Sleep well my friends.. I will anyway =)

helgen

Fredagen spenderades först ute i trädgården här hemma, klippte gräs och grejjade, sen åt jag lite och sen följde jag med mamma & pappa hem till mormor & morfar. Väl där så var även min moster och hennes gubbe där. Blev en trevlig eftermiddag bland nära o kära, mormor bjöd på fika ute i solen... mmm vad speciellt det är hemma hos mormor & morfar. Så ro fyllt och underbart på nått sätt, där spenderade man mycket tid på sommrarna när man var liten =)

Sen när jag kom hem så packade jag bara ihop mina saker och begav mig sen mot Götene. Jag, Fredrik och Adde bestämmde i torsdags natt när jag hämtade och körde hem dom att vi skulle grilla lite på kvällen så sagt och gjort. Alla drog vi hem till Adde där vi tände igång grillen. blev inte så sent utan var hemma vid halv elva eller nått.

Lördagen spenderades hemma på förmiddagen och sen på eftermiddagen/kvällen så var jag hemma hos Annelie & Andreas, även Fredrik och Cassandra var där och det blev grillning även denna dag. Efter maten tog vi en promenad upp till statoil och köpte glass =) mums.
Sen när vi kom hem så drog vi oss in till soffan och korkade upp vinet =) Eller ölen som det blev i Fredriks fall=) Kollade sen på 2 filmer. Först kollade vi på "Steph Brothers" och den var rolig, sen blev det en svens B-film typ som handlar om droger och sånt i skolmiljön. Filmen utspelar sig i Lidköping och runt omkring så det var lite roligt. Denna film hette "Jag & Johan" och den hade ett väldigt bra budskap.
Jag cyklade hem vid halv 2 eller nått.

Och söndagen har bara ägnats åt att ta de lugnt och grejja lite här hemma. Var inne i Lidköping och handlade lite förut, och nu håller jag på och gör mat. Efter det blir det en skräckfilm tror jag =)

Det var några ord om min helg. Hoppas er har varit lika bra som min =)

Over and out............

Åhhhh...

Säger bara åhhh... Twilight var verkligen en film i min smak. Älskar den =) Och Robert Pattinson som spelar Edvard Cullen, går bara att säga en sak. He`s sooooo HOT ;)
Nu är det bara att vänta tills 2:an kommer ut då. Och hoppas på att den är lika bra.


 


Det är en ganska konstig sak det där med vampyrer. Alla har ju olika åsikter om allt som går, och jag kan personligen säga att jag inte direkt tror på andar och sånt men en del av mig har faktiskt alltid trott att det finns eller har funnits vampyrer. Om dom är så snygga som alla vampyrer jämt är i filmerna och serierna det tvivlar jag på men jag både vill och inte vill att de ska finnas. Känner mig som en liten tioåring som tror på tomten eller nått, men jag anser att om folk kan tro på andar och sånt tjaffs som jag inte tror på så får jag faktiskt tro att det finns eller har funnits vampyrer här på vår jord. Vem vet, det kan ju faktiskt vara så att någon man möter på stan är det ;) men det skulle jag tvivla, tror inte så mkt att dom finns nu men att dom har funnits här en gång i tiden iaf.

Igår blev det grillning hemma hos Adde. Fredrik, Cassandra, Simon och Veronica var också med. Det grillades hamburgare och korv. Riktigt gött var det och väldigt trevligt med =) detta får vi ta o göra om snart igen. =)

Nu ska jag gå ut i trädgården och bespruta gräsmattan mot mossa 1 gång till. Har så mkt mossa så det behövs lite mer medel. Sen i eftermiddag/ikväll så vet jag inte vad som händer... det återstår och se. =)



Njut av solen mina vänner, medans vi kan =)

Pusselipuss<3

Helg=)

ja äntligen är denna veckan över och man har helg igen. Det värsta är att helgen alltid går så fort.... men man får ta vara på det lilla ledig tid man har =)

Funderar på om man kanske skulle dra ihop lite folk och grilla någon kväll om det är fint väder.... vore kul.. träffa lite "gammalt" folk kanske =) får se hur det blir.


Super Nice =)


Måste iaf ringa och fjäska med mamma imorn så jag kan få lite massage, ryggen tar kål på mig snart alltså. Ska ringa och boka tid hos en privatläkare snart, har bara inte fått tummen ur och gjort det än. Sen ska jag ringa till kinnekullehälsan på måndag och äntligen få fixat ett allergitest som dom har lovat att hjälpa mig med. Måste ta reda på vad det är jag tål och inte + att jag kanske kan få medicin mot en del av det jag är allergisk mot eftersom halsen svullnar igen om jag får i mig en del av det.
 







Ska köra hem grabbarna grus till Götene om ett tag. Dom är inne i Lidköping och festar i Gillestugan. Var tydligen någon som fyllde 25år tror jag. Hörde knappt vad dom sa när dom ringde så jag får ta reda på det sen när jag hämtar dom =)

Men nu blir det att göra iordning en macka och sen kolla lite på tv innan man åker till Lidköping.

Mmmmm vad gott =)


See yaa...

RSS 2.0