Saleby nästa...

det blir det för mig om ca 2½ timme. Vi ska till Marica och käka och festa lite, sen blir det nog som så att vi drar vidare in till stan, till stadt antar jag men det är inte säkert jag följer med dit, det återstår att se senare ikväll sen. Ska iaf bli riktigt kul att träffa Marica, har inte träffat henne på ca 2 år och det var alldelles för längesen.

Nu ska jag hoppa in i en dusch och sen göra mig iordning. Går sedan bort till pappa och är där en stund tills Moa och hennes pappa kommer och hämtar mig vid ca 17.15 för avfärd mot Saleby =)

Hoppas på uppehåll ikväll =)

Och på en hel del sånt här som bilderna nedan visar =) hihihi

   

see ya later, Pysse


TRÖTT!!!

Ja här sitter jag ensam hemma och är trött som satan. Ska ju vara fylle chaffis inatt då, åt brorsan & Anna som är ute och gör skövde osäkert =) skjutsade även dit dom tidigare ikväll. Måste ju ställa upp för gamlingarna ;) Jag funderar faktiskt på om jag kanske ska gå och lägga mig i några timmar och sen gå upp och åka & hämta dom, annars kommer jag vara så sjukt trött inatt sen. Och det är ju faktiskt farligt att vara trött och köra bil.

Ska bara snacka med brorsan så jag vet när och var jag ska hämta dom sen,
sen blir det fanimej sängen alltså.



God natt på er för nu iaf =)

Pysser<3

Våffeldagen!

Jaha nu är det onsdag och idag är det våffeldagen, vi tjuvstartade iof lite med detta iår... Vi åt de första våfflorna hemma hos mamma & pappa i söndags redan =)

Men idag har jag gjort egna våfflor och dom blev supergoda =)


Mums =)


Annars har inte min dag varit direkt produktiv, gick upp klockan 04.00 imorses för jag började jobba redan 05.00 idag, Vår chef hade bestämmt att vi skulle ha utbildning mellan 05.00-06.00. Och det ropade ju morgontrötta Ida ett stort "JIIPPIE" till... or not. Kändes väldigt onödigt med utbildningen med för kunde redan allt det vi gick igenom, men men säger chefen att man ska gå så får man ju gå.

Nu ska jag kolla på " Greys Anatomy " och sen blir det sängen.... jo just det ja, har en del kort på lille Noah som jag tog i söndags som jag lägger upp här och nu, eller iaf en del av dem =)



   


Ja det var en del av bilderna på det lille charmtrollet =)

 nej nu måste jag fixa iordning lite här innan det blir dags för sängen. Sov så gott alla där ute =)

Pussar&Kramar

Städa, städa & städa....

Ja det är vad min lördags förmiddag & dag bjuder på. Inte direkt roligt men är ett måste, för nu när man saker precis överallt och kläder PRECIS ÖVERALLT. Och det är jag riktigt trött på. Så nu när garderoberna står på sin plats igen i sovrummet och det är färdig slipat och dammat så kan jag ju börja plocka in kläderna i garderoberna igen, Tänkte passa på och rensa bland kläderna också för hälften av det man har använder man ju inte och då kan man ju lika gärna ge kläderna till dom som verkligen är i behov av mer kläder. Jag skickar ner mina kläder till dom fattiga i Ryssland och det har vår familj gjort så länge jag kan minnas. Sen allt emellan åt så får man se kort på barn och vuxna där nere som har ens kläder på sig och då känner man ju att man faktiskt gjort nått bra för dom.

tänkte bara berätta gårdagen i snabba ord:

Gick upp och åkte direkt till Götene för att träna. Körde ett rejält pass, svetten bara rann och det kändes som att jag jobbat bra =)  Sen duschade jag faktiskt där, har inte gjort det förut men det funkade, jag var ju så illa tvungen för jag skulle till Skara direkt efter jag tränat klart. I Skara så åkte jag ut till coop, anledningen var att jag sett en bård där som hade kunnat funka hemma i mitt sovrum men jag visste inte hur bred den var, och den var tvingad att vara minst 13 cm bred, visade sig när jag kom dit att den bara var 10 cm bred. Så jag köpte en rulle tapet istället.
Ringde till pappa och kollade om vi kunde fixa iordning det sista i rummet efter lunch, och det sa han att det skulle vi fixa. Men först så ville han luncha efter att han handlat klart så jag åkte till Lidköping och mötte upp honom på rörstrandsparkeringen. Sen gick vi till "Wok House" och åt buffé. Alltid lika gott med buffen där. Sen bar det av hemmåt och vi började skära till bård längder, och sen sattes dom upp. Efter det var det listernas tur att sättas tillbaka på rätt plats. Sen bar vi in sängramen igen och sedan la vi i madrasserna. KLART!!! Så nu ska ju bara allt annat städas iordning då.
På kvällen åkte jag till Fredrik & Cassandra. Vi satt ett gäng där och tjötade lite och så bara, bestående av: Fredrik, Cassa, Adde, Simon, Veronika & Jag. Lilla Cajsa var ju såklart hemma också, men hon låg o sov =) Åkte hem vid 01.30 ungefär. Kollade lite på tv när jag kom hem och sen gick jag o la mig. Stensomnade. Göttans det..=)

Här är lite bilder på hur sovrummet såg ut innan och hur det ser ut nu =)



Här har jag röjt ur allt och börjat spackla och slipa.



Lite skillnad på färg i taket kan man ju säga att det blev när vi målade.



Här är det färdig målat på väggarna. Ett litet kort som visar färgerna bara. Olivgrönt och Savann färgat.


   
Lite bilder på det nya golvet och på det gamla. Lite skillnad där faktiskt =)



Här ser man bården hur den blev. Tycker själv att den är skit snygg =)



Och här är det färdigt med sängar inflyttade och allt. Är bara lite ljuslyktor och sånt som fattas nu.


Vad tycker ni??? Är det godkännt??
Sov som en bebis inatt när jag sov i mitt nya sovrum, så jag gillar det =)
Nej nu ska vi städa.... usch...

Pussar&Kramar

KLART!!!

jajemän!!!!!! Nu äntligen har man fått tillbaka sitt vardagsrum, och sovrum. Allt är klart tillslut =) Och jag kan faktikst inte vara mer nöjd. Älskar mitt nya sovrum SÅÅÅÅÅÅ sjukt mycket!!!!

Älskar min kära pappa enormt mycket med som har ställt upp så himla mycket och hjälpt mig. Du är bäst pappsi <3


Ett kort från i julas på min älskade far och brorson <3


Nej nu ska jag fortsätta att greja lite här, och göra mig iordning efter en underbar dusch.

Tränade imorses och det blir nog träning imorn bitti med =)
Lägger in kort på hur sovrummet blev imorn eller kanske senare ikväll om jag orkar & hinner =)

Pussar&Kramar

Ojojoj...

denna veckan har verkligen gått riktigt fort, det är redan torsdag idag och sen är det ju redan helg för oss =) Underbart!!! Det har faktiskt varit riktigt bra väder dessa dagar, solen skiner och fåglarna kvittrar för fullt, hoppas att det blir vår nu =) men igår när vi åkte hem från jobbet så var det faktiskt minus, usch säger jag bara. Vill inte skrapa mer på rutorna nu.

I helgen blir det kanske ost & vinkväll på fredag, det är inte helt bestämmt riktigt än. Sen på lördagen så blir det väll till att fixa det sista i sovrummet, och ställa in sängen och så. Ska bli så skönt att få tillbaka mitt vardagsrum =) och ska bli jäkligt gött att slippa o sova på golvet... ;)  Sen på kvällen så kommer Veronica hit. Det var ju så himla längesen vi träffades nu och vi vill ju inte förlora kontakten med varandra.<3

Detta är ett riktigt gammalt kort på mig & Veronica <3


Men nu blir det frukost här för jag har sovit lite längre än jag brukar, men det var bara för att jag inte kunde somna igår/inatt. Men så kan det va ibland. Ha det så bra alla där ute =)

Pussar&Kramar

Nu så....

kommer det lite bilder och lite ord från Göteborgs resan =) och annat.. ;)

Det började ju med att jag åkte ner i torsdags eftermiddag, och mamma kom och mötte mig på centralstationen. Därifrån tog vi spårvagn 10 ut till guldheden där lägenheten låg som vi skulle bo i. Ett litet mysigt torg precis nedanför lägenheten fanns det med lite diverse små affärer. Vi kännde inte direkt för att åka någonstans och äta efter att vi varit i lägeneheten och lämnat mina saker, så vi drog oss ner till en liten kvarterskrog som låg på torget där. Guldhedens Kvarterskrog hette den. Både jag och mamma tog en pasta rätt med kyckling, färska tomater, paprika, svamp och lök. Och den var så underbart god så det var inte sant, har nog aldrig ätit något så gott faktiskt. eller inte någon pasta rätt iaf =) Så det rekomenderar jag alla som är eller bor i göteborg att åka dit och äta, var inte speciellt dyrt heller. Kvarterskrogen ligger på doktor fries torg.


Detta var den underbart goda pastan med kyckling... mums =)

Sen gick vi till vivo som låg några meter bort och köpte lite godis, snacks och dricka som vi kunde ha och mysa med på kvällen. Köpte även lite saker till frukosten, melon, youghurt och juice.
Det blev lite Ben&Jerry glass också, mamma hade ju aldrig smakat på det så hon var väldigt nyfiken påå vad det var som va så speciellt med denna glass. det blev ett paket med "New york super fudge chunk" och den hade aldrig jag ätit förut, men den var klart godkänd =)



På fredag så sov jag och mamma ut lite och gick faktiskt inte upp förrän vid 10- tiden, var meningen att vi skulle gått upp vid nio men det blev inte så. Stackars mamma som blivit jätte förkyld och hes, hostade nästan hela natten så hon var ganska trött.

När vi väll pallrat oss upp och ätit frukost så bar det ner på stan. Det börjades med att gå i nordstan och kika lite. Hittade ett par supersköna skinstövlar i en skoaffär där inne, Det var rea på dem så jag passade på och köpa dom. Det är inte dom direkt snyggaste skorna jag ägt men absolut bland dom skönaste =)




Sen blev det en fika på ett jätte mysigt konditori, morotskaka blev det för både mig och mamma.. mums =)

 


När vi hade fyllt på med lite energi ;)  så drog vi oss ut till smågatorna och kikade, efter bara en liten stund så hittade jag ett par skor till, dessa fanns i den affären där jag köpte stövlarna, men de fanns tyvärr inte i min storlek där, men här stod dom nu framför mig i rätt storlek och allt, så jag var ju bara tvingad att köpa dem =)



Vi drog vidare och efter ett tag märkte mamma att jag började bli grinig, vilket jag ofta blir när jag är hungrig, så vi gick till en indisk restaurang som hette "Star of India" Det var ett jätte mysigt litet ställe som jag verkligen rekommenderar, dagens lunch kostade bara 65:- inkl. dricka sallad och bröd. Och det fans 5-6 olika rätter att välja mellan, och dom var inte snåla med maten, man fick rejält. Så dit kommer jag verkligen att gå igen och luncha när jag är i Göteborg.



Sen var det dags för mamma att åka hem så vi gick till centralstationen där hon hämtade sin väska som vi lämnat där tidigare, sen gick vi ut till perongen, där stod vi och pratade ett bra tag tills Sofia kom dit. Då kramades vi och sa hej då, och mamma åkte hem till Källby igen, men jag och Sofia drog till västra frölunda där hon och Joel bor, först visade hon mig vart hon jobbade och det var en jätte mysig liten affär =) Sen drog vi hem till deras lägenhet, där satt vi bara och myste, beställde mat som vi gick och hämtade, såhär såg det ut =)

 

Jättegoda pizzor, deras tomatsås var det något alldelles speciellt med.. Mumma=)

Sen kollade vi på film och bara satt och tjötade en massa. Sen vid 02.00 ungefär så skjutsade dom hem mig till lägenheten. Stensomnade direkt, gick upp klockan 09.00 på lördag morgon för att hinna med tåget hem som gick 11.02.

Väl hemma så gick jag direkt in i mitt sovrum och kollade, pappa hade börjat och måla den olivgröna väggen nu. Och det blev verkligen skit snyggt, jag är så jäkla nöjd =)
Fick middag hos mamma o pappa, mammas hemmagjorda köttbullar =) Sen gick jag och pappa hem till mig och målade en sista strykning på det gröna, sen tillbaka hem till mamma som väntade med fika, brorsan, Anna & Noah kom och hälsade på också så det blev ju lite fjäskande med det lille charmtrollet =) Sen gick jag hem och bara tog det lugnt ett tag, sen vid 19.00 åkte jag till Götene för att fira Adde som hade lite fest eftersom han fyllde 25 år på måndagen sen. Det kom en massa trevligt och onyktert folk, men jag och Marika åkte till rasta en sväng för att äta och sen släppte jag bara av henne hos Adde, för jag var så sjukt trött, så jag åkte hem och la mig, det behövdes kan jag säga =)

Detta var en del från min helg :)

Hoppas ni haft det bra...

Pussar&Kramar

Göteborg here I come =)

ja nu är det inte långt kvar tills jag tar tåget ifrån lilla Källby till stora staden Göteborg. Klockan 15.06 går tåget så då står jag och väntar. Ska bli så skönt att komma bort lite och få tänka på annat än allt här hemma. Ska bli så himla skönt att få umgås med mamma lite också, det gör jag annars också alltså men nu är det ju bara vi =) Och i veckan så har jag passat på och umgås en del med pappa nu när han är ensam hemma. Älskar mina föräldrar <3 skulle inte vilja byta med någon annans.

Sen ska jag ju äntligen få träffa Fia, det är inte var dag det händer kan jag tala om ;)  Saknar dej så enormt mkt gumman, ibland drömmer jag tillbaka till tiden i gymnasiet, det var så sjukt kul då... är så himla glad att vi träffades och att vi blev så bra vänner. Du är en sån vän som jag alltid kommer att ha kvar vad som än händer =) puss på dej gumman <3


Sofia & jag i vår/sommras någon gång =)


Nej nu ska jag ta ut min hemlagade ost & skinkpaj ur ugnen och äta lite, sen blir det till att packa klart det sista och sen göra mig iordning.... sen blir det Göteborg nästa =)

Pussar&Kramar


Nu så har man...

äntligen kommit igång med målandet i sovrummet, har bara målat väggarna en gång än så länge, eftersom dom måste torka ordentligt... men det ser faktiskt ut att bli riktigt nice =) Det är tur att man har sina älskade föräldrar som kan hjälpa till när man behöver det =) Love You! <3

Idag har jag jobbat min sista dag för veckan.. såååå underbart skönt måste jag säga, sen imorn så drar jag till GBG för att bara slappa o ha det skönt. Ska umgås med min kära mamma och min älsklings Fia.. ÄNTLIGEN=)

ja, iaf så ska jag lägga ut lite kort från firma festen nu, blev en hel del faktiskt men jag orkar inte ladda upp alla så här kommer det ett litet smakprov på vad kvällen erbjöd =)

   


   







Thats it my friends... orkar inte lägga upp fler just nu iaf..

Pussar&Kramar

HEMMA!!!

jaha, nu är man hemma från firmafesten då=) och det var faktiskt en av dom roligaste jag varit på.. kvällen slutade ju iofs på stadt men det var bara för festen slutade klockan 01.00 och vi var inte redo att sluta så tidigt så då drog vi ett par stycken till stadt och festade, superkul det med faktiskt...

Kommer in bilder imorn tror jag från firmafesten... om jag orkar, för imorn är det en slappar dag alltså =)

nu blir det sängen... ha det så bra alla där ute =)

Pussar&Kramar

Firmafest!!!!

Jajemänn, idag är det lördag och ikväll är det dags för vår firmafest =) ÄNTLIGEN!!!

Igår var ju som sagt me and my girls i partille på allumköpcenter för att vi skulle shoppa lite saker dels till firmafesten och sedan bara för att det är kul också. Det blev en hel del för alla tror jag =)

Men nu hinner inte jag skriva mer för tillfället, ska upp till statoil och hämta ut ett paket och sen blir det till att börja o göra sig iordning. =)

Pussar&Kramar

YEES!!!

Migränen är borta... försvann inatt, som tur va. Så idag blev det träning, men det var bara jag och Pillan som tränade för Sofia försov sig ;P  Var riktigt gött att träna, sen efter det så gick vi och solade. Sen blev det till att åka och handla lite ris för det glömde jag igår.

Fick precis ett meddelande om att mina kläder jag beställt är på väg hem till mig nu =) Längtar tills jag får slita upp paketet och kolla hur grejjerna ser ut irl. =)

nej nu blir det duschen och sen mat...... =)

Pussar&Kramar

Fy f**n alltså!!!

Jag är så förbannat trött... har inte fått sova direkt mkt inatt, pga migrän... sen när börjar jag få migrän liksom. Har haft det typ 2 ggr förut bara.
Blev riktigt sur för det var ju meningen att jag skulle åkt och tränat i morses men jag fick skicka till Pillan och säga att jag inte kom, så träkigt, var ju supersugen på att träna ju. Jaja imorn ska jag träna oavsett om jag har migrän eller ej. Det har ju släppt lite nu iaf men det är fortfarande inte bra. Får nog åka till mamma och pappa och låna några migrän tabletter tror jag. Nu måste jag pallra mig in till stan och handla lite, det ekar nästan här nu.



Pussar&Kramar

Nu är helgen över igen...

Det är konstigt att helgerna alltid ska gå så himla fort, medans veckorna bara segar sig fram.
Nu är det iaf som så att jag slipper att gå upp klockan 04.30 imorgon bitti iaf, för denna veckan jobbar jag eftermiddag, både älskar och hatar att jobba eftermiddag, det är skönt att få sova på morgonen och vakna när det är ljust, men det är ingen höjdare för man kan nästan aldrig hinna träffa någon eller göra nått speciellt innan jobbet. Känns typ som att man går upp, börjar göra mat, gör sig iordning och sen åker till jobbet. Inte direkt superkul så att säga. Men i dessa tider som är så får man vara glad för att man har ett jobb överhuvudtaget.

Idag var Erica och Olivia här och hälsade på, super mysigt =) Hon växer så det knakar den lilla sötisen, men hon är ju fortfarande en liten knort =) Här är lite kort på henne...

   




   
Här kom ju mamma Erica med lite också =)


Och vi är inte glada när mamma tar på oss en massa kläder... sötisen=)


Det var en jätte trevlig eftermiddag, ( hoppas snickerskakorna jag gjort uppskattades, det verkade så iaf på Erica =) hihihi) och det blir ju förhoppningsvis en promenix någon dag i veckan också =) Ser verkligen fram emot detta =)

För er som kanske undrar varför jag aldrig lägger ut några kort på hur det blev i sovrummet så skäms jag nästan över att behöva säga att det inte är klart än, har inte ens börjat måla väggarna... Men det är detta förbannade tak helvete som aldrig blir bra, först var det ju den j*kla bården som krånglade men nu är det taket, det blir inte bra när jag målar det, ser helt flammigt och konstigt ut. Så jag ringde till min älskade far förut och bad om råd, han sa att han kunde kolla på det och kanske göra om det åt mig om det behövs, han kommer att gå hit imorn kväll efter att han kommer hem från jobbet och kolla på hur det ser ut och vad som behöver göras... Jag jobbar ju tyvärr då men mamma & pappa har ju självklart en egen nyckel hit så han kommer ju in ändå. Det måste dom ju ha för tänk om det skulle hända nått... nej ja vet, så får man inte tänka, men man vet faktiskt aldrig.... Jaja, hoppas pappsen vet vad som behöver göras, för nu har jag tröttnat på att sova i vardagsrummet och inte kunna sitta i sofforna. Nu ska sovrummet bli klart.....

På lördag så är det ju som sagt dags för årets firmafest =) ÄNTLIGEN =)  dessa 2 sista veckorna har gått sjukt fort alltså, kan inte fatta att vi redan är inne i mars månad nu... känns helt sjukt.
På fredag åker vi ju till Allum och shoppar inför the firmafest, men det blir inte så mkt shoppande för mig för jag måste tänka på min ekonomi, ska ju ner till GBG veckan efter också för att ha 2 mor&dotter dagar, och sen 1-2 dagar med min lilla Fia <3 Saknar henne så enormt mkt ibland, förut så visste jag ju att hon bara var ca 20-30 minuters bilresa bort men nu tar det ju mycket längre tid att åka till henne... =( så det ska bli underbart att träffa henne =)

Nu bjuds det på några kort från förra årets firmafest... titta och njut ;)

   


   


Det var en del av korten från förra året, men insåg nu att jag nästan bara hade kort från förfesten och bussresan dit som var bra... resten av korten var väldigt suddiga och konstiga, kan absolut inte förstå varför ;) Det beror ju inte alkohol iaf hihi =)

Nej nu ska jag dra mig tillbaka till tv:n... Hoppas ni haft en bra och trevlig helg, det har jag iaf =)

Pussar&Kramar

RSS 2.0