hmm...

nu sitter man här en lördag eftermiddag, mätt och belåten. Gjorde supergod kålpudding med sås och potatis idag. Det var första gången jag gjorde detta men det blev riktigt nice så det kommer jag göra fler gånger =) Gick upp i ganska hyffsad tid imorses tycker jag faktiskt, klockan var bara 09.15, då gick ja upp och började plocka lite smått här hemma sen åkte jag till Götene vid 09.50 för att träna. var helt ensam med att träna vid den tiden en lördagmorgon iaf. Var superskönt, satte mig i bilen igen vid 11.45 och drog hemåt.
Blir nog faktiskt till att åka så tidigt imorn med tror jag... var väldigt lugnt och skönt att vara ensam och träna.
körde först uppvärmning på löpbandet i raskt tempo i ca25-30 min, sen blev det roddmaskinen i 20 min, efter det körde jag lite olika varianter med hantlar, varje variant körde jag 3x20, Sen körde jag lite ryggövningar, både nya och även sånna jag fått av mamma bara för att träna upp ryggen, Sen blev det lite situps innan jag ställde mig på balansbrädan i ca 10 min, avslutade sedan det hela med en riktig powerwalk på löpbandet i 15 min. Drack nästan 2 flaskor med vatten denna gången, måste försöka få i mig mkt vätska eftersom man svettas ut så mkt, och annars får jag sånn jävla huvudvärk. Men nu ska jag fortsätta grejja här hemma....



jo just det ja, Erica & Olivia skulle ju ha kommit hit idag men det blev lite missförstånd så dom kommer imorn istället =)

Ha det så bra mina vänner!!!

Pussar&Kramar

oj då...

nu var det visst ett tag sen jag skrev här såg jag, blir till att dra med samma ursäkt som vanligt, har varit för trött =)

men men, nu har man ju kommit igång med tränandet iaf och det känns riktigt skönt, får ta det lite försiktigt bara eftersom ryggen säger ifrån lite då och då, annars så är det bara att köra på =) Är ju perfekt också att man inte behöver köpa ett dyrt gymkort, eftersom jag tränar på jobbets gym och sen är det ju faktiskt helt gratis att gå ut och gå =)
Ikväll blir det nog promenad skulle jag tro, för det låstes tydligen på gymmet kl 17.00 idag, men imorn blir det nog träning igen, men söndag blir det nog till att bara ta en powerwalk eller nått.

I lördags så var jag ju som sagt ute o festade och det var svinkul, på harrys var det ju inget vidare då kanske men på förfesten och i taxin fram till stan så hade vi så jäkla kul, alla som känner Annelie & Mirelle vet att det blir en hel del skratt när man är med dom =) Tack så jätte mkt tjejer för en rolig kväll, får vi ta och göra om snart igen =)

Här kommer lite kort från kvällen... korten talar för sig själva ;)

   


   
   




ja detta var en del av bilderna då... som sagt så var det en riktigt rolig kväll, utom väntan i ca 45 min på en taxi hem.

I helgen blir det nog bara lugnt och skönt.
Erica och Olivia ska komma hit på lite fika är det tänkt, sen blir det väll målning, promenader och träning som gäller antar jag. Men nu ska jag fixa nått att äta, ha de så bra alla där ute....

Pussar&Kramar

Lördag = Party :)

ja nu är det lördag igen då... Igår blev de ju som sagt träning med tjejerna, det gick faktiskt bättre än jag trodde, orkade en hel del =) Skulle ha tränat idag med men hinner inte med det, måste in till stan och köpa present till lilla mormor som fyller år imorn, sen ska jag kolla på lite kläder. och handla en del saker...

Nej nu ska jag börja och göra mig iordning och sen ringa till Annelie och se om hon ville följa med in till stan eller inte.

och ikväll blir det ju då utgång i stan, Harrys antar jag =)










Ha det så bra, blir nog en del kort tagna idag om jag inte glömmer kameran, som jag brukar hihihi, då kommer dom upp imorn förhoppningsvis.

Pussar&Kramar

Äntligen!!!

JAAAA... nu är det äntligen helg igen, så underbart =)  
Fick jobba med brudarna idag, skit kul att få jobba med lite yngre folk eftersom det typ bara är äldre folk i min grupp. Dagen började ju inte så bra då men, vi stod still i ca 1,5 timme pga ett lager till en bana som gick sönder, sen hann vi knappt starta efter rasten så gick lagret på andra sidan banan sönder.. men sen tuffade det på ganska bra ett tag, men sen stannade samma bana igen och jag och sofia trodde det var samma sak igen så vi fick ringa till Underhåll en gång till, men som tur var så var det inte så allvarligt utan det tog bara en kvart att fixa. sen har vi kört som bara den efter det =(

Men nu är det dags att dricka lite honungsvatten innan det blir sängen, sen blir det till att gå upp ganska tidigt för att sedan åka till Götene och träna med girlsen =) Har längtat efter detta hela veckan, kommer väll inte orka lika mkt som dom eftersom de har hållt på i typ 1 månad nu men jag gör så mkt jag orkar så får jag jobba mig uppåt så att säga =)

Är sugen på att spela biljard eller nått imorn kväll, får väll se hur det blir... Någon som är intresserad av att hänga på och göra nått kul??? ;)

Ha det så bra i kylan ( är fanimej 11- här nu.. inte så varmt direkt.. Brrr )



Pussar&Kramar

superskönt!

Det var helt underbart att vara ute och gå idag måste jag säga. Jag knallade hemifrån vid 10.20, gick då ner till Annelies mamma & pappa, där väntade Annelie & Anna på mig... sen blev det en runda nere i skogsområdena. Det var lite slirigt med barnvagnarna ett tag men sen blev det bättre väg =) båda barnen sov så gott i sina vagnar medans vi knallade och tjötade oss fram på vägarna =) Kom hem igen vid 11.40. Kommer säkert ha lite värk i benen imorn men det är skönt för då känner man att man gjort nått bra ;) imorn blir det vila, sen blir det promenix igen och som sagt träning på fredag. Måste åka in och köpa ett par träningsbyxor bara. mina är trasiga upptäckte jag idag när jag tog fram dom.. =S... ska försöka hitta några liknande tänkte jag.. typ sådana här.....

3/4 långa ska dom vara och inte för tajta...

nej nu ska jag kolla till maten här... blir mumsig korv gryta =)
Ha det så bra mina vänner =)

Pussar&Kramar

ja nu har man...

fått prata av sig en hel del då och börjar känna sig väldigt glad och positiv igen... Moa ringde igår och ville ha lite hjälp och sen slutade det med att vi hade ett VÄLDIGT långt samtal, och det var skönt för hon lyssnade och kom med goda råd och brydde sig. Det är det som är så bra med mig och Moa, vi kanske inte har pratat med varandra på flera veckor men sen när vi väll pratar så förstår vi varandra jätte bra, det är underbart. Så tack så jätte mkt Moa för att du orkade lyssna på mig igår<3 , det var så skönt när jag hade fått prata med någon, nu känns allt bättre =)

Imorn (idag) Blir det promenad med Annelie också  tänkte jag ringa till Anna och fråga om hon kanske vill följa med. Sen på onsdag blir det till att grejja i sovrummet, sen på torsdag blir det nog promenad igen och på fredag blir det gymmet med Pillan, Sofia och Carin, känner mig supermotiverad nu till att komma igång och röra på fläsket. Även om jag vet att jag inte kan bli någon trådsmal pinne så kan jag iaf gå ner så jag blir fin. Längtar bara till att träna nu =)

Men nu är det dags för sängen... Sov gott !!!

Pussar&Kramar

090212

jag är väl medveten om att jag inte skrivit något här på ett tag, men ärligt talat så har jag varken orkat eller haft någon lust till det. Känns som att det börjar krypa fram en förkylning eller nått sånt i kroppen nu. Och det har jag verkligen inte tid med...

Har börjat fundera på hur man skulle kunna utveckla sin bloggdesign, tänkte kolla med brorsan om han har några bra förslag kanske, eftersom det var han som gjorde den nuvarande jag har på typ 10-15min eller nått sånt, Det är en sån tur att jag har min älskade bror. skulle inte klara mig annars =)

Nu längtar jag verkligen till Mars månad alltså. Först så blir det en shoppingresa med tjejerna på jobbet till allumköpcenter i partille den 6/3, sen är firmafesten dagen efter, alltså lördagen den 7/3. Sen har jag sökt ledigt från jobbet den 12-13, och jag hoppas verkligen att jag får det, var typ inga lediga då så jag borde få det. Iaf så åker jag ner till Göteborg på torsdagen den 12 för att kanske börja med att kika in hos Sofia på jobbet =) Sen ska jag träffa mamma så hittar vi väll på nått kul på kvällen och sen på fredagen så ska jag och mamma ha en hel mor & dotter dag, och det ser jag verkligen fram emot för det var evigheter sen vi hade det sist. Sen åker nog mamma hem på eftermiddagen på fredag tror jag, men jag tänkte stanna kvar ända tills på söndagen, för jag ska äntligen få umgås med min älsklings Fia =) vi har pratat om det länge att jag ska komma ner o hälsa på men det har inte blivit så. Sen när hon inte kunde komma på min födelsedagsfest så bestämmde vi att vi skulle fira våra födelsedagar ihop i Göteborg istället =) det ska bli så sjukt kul =D

ja just det ja.... jag har nu blivit utmanad av 3 personer, så jag får väll sätta in en bild då, kommer dock inte utmana någon annan för alla som jag vet har redan blivit utmanade.
Men som sagt, här kommer den sjätte bilden i mitt sjätte album i mina bilder. Oki, hoppas ni är nöjda....



Det blev en bild från förra våren, ett litet kort på mina påskliljor utanför garaget =)



Nu längtar man ju sjukt mkt till det blir vår iaf... =)

ha det bra mina vänner, och ta de lugnt ;)

Pussar&Kramar


Fredag/Lördag/Söndag

Jaha nu är helgen nästan slut då... går lika fort som vanligt, tyvärr. Hade gärna haft en hel veckas helg istället :) Men det får jag inte...

Vet att jag skrev att jag skulle ta lite kort när jag var och hälsade på Erica och Olivia, men jag mitt klantarsle glömde ju såklart kameran hemma. Typiskt mig, minnet är inte allt för bra :) Får bli en massa kort när dom kommer hit på fika istället :)
På fredag kväll så var jag hos mina älskade päron, Brorsan med familj var också där, vi åt en massa god mat, grillspett och potatisknyten med sås och grillade grönsaker... MUMS säger ja bara. Det var riktigt synd att jag inte hade med mig kameran till mamma & pappa heller för lille Noah är verkligen ett riktigt litet charmtroll nu, så fort faster Ida kom så började han charma, går ju inte motstå dessa sötnosar när de börjar le :)

Vid halv elva åkte jag till Annelie och Andreas en snabb sväng, där hade vi ett till litet charmtroll :) Ossian har börjat och le mot mig också nu, riktigt roligt :) Förut ville han ju bara spy på mig men inte nu längre... hihihi... (eller vad säger mamma Annelie ;P) Åkte därifrån vid tjugo i ett, då blev det till att hoppa ner i sängen och sussa :D

Lördag förmiddag kom mams o papps hit och kollade lite hur jag ska göra med den här j*vla bården som sitter längst upp på väggarna, när jag hade spacklat på den så började ju skiten släppa, så nu blir det till att riva bort det som går och sedan slipa och spackla igen... Riktigt tråkigt, men men allt här i livet är ju inte roligt, det vet jag.

Kvällen avslutades med att jag & Moa åt kinamat, Jag käkade tre små rätter och Moa tog biff med bambuskott :) detta avnjöts tillsammans med iskall CocaCola... :D

Tre små kinesiska rätter &....       iskall CocaCola såklart
 


Vi kollade även på melodifestivalen samtidigt som vi åt, Tyckte faktiskt att Alcazars låt var riktigt bra :)

     


Nu ska jag lägga mig för imorgon/idag blir bara till att riva, slipa och eventuellt spackla, och förhoppningsvis hinner jag måla taket en gång till + kanske någon vägg :D


Visst ser det väldigt kul ut.. hrmm ;D

Ha det så bra mina vänner och hoppas ni haft en trevlig kväll !!!

Pussar&Kramar<3

Då ska man tillbaka...

till Götene idag igen.. men idag är det ju inte för att jobba, ska träffa Erica & lilla Olivia... det var ju så längesedan jag träffade dem nu. Det blir lätt så när man jobbar skift och samtidigt försöker fixa iordning här hemma... man hinner inte åka runt till alla då, då får dom faktiskt masa sig hit ibland också... Är ju perfekt nu när Annelie bor i Källby också för då är det ju åtminstonde 1 person som jag inte behöver åka så långt till.... 

Ska ta en del kort idag tänkte jag... så det lägger jag väll ut sen samt en längre inlägg...

Nej nu ska jag göra mig iordning och käka lite pastasallad, sen bär det av till Erica i Götene.

RSS 2.0