1:a Advent

Idag är det söndag och det är 1:a advent, synd att det inte är någon snö bara.. det hade ju varit väldigt mysigt om det hade varit det eftersom det är skyltsöndag och tomteparad och sånt idag på de flesta ställen.


           


jag ska hem till mamma och pappa snart och äta lite middag och låna en förlängningssladd om dom har någon... Sen ska ja hem och tvätta och så inför imorn.. när jag åker...

Ha en mysig 1:a Advent nu allihopa... =)
Love&Kisses

Nyduschad...

ja det är riktigt gött att vara och det är ja nu.. nu luktar man blommor igen då ;) luktade bara matos förut känndes de som, har ju stekt och grejjat lite här hemma så man får sig lite mat...

 just nu står det en köttfärsgratäng i ugnen och puttrar.. väntar på att Moa ska komma hit så ska vi käka lite och sen dra in till lisch till Annelie och Andreas. Jag ska följa med Moa till Grästorp inatt sen och hämta Erik och hans kompisar. Så det blir en lugn och skön lördag.. har faktiskt inte råd med nått annat heller... är sjukt pank alltså.. jobbigt värre.. :S

Nej nu ska ja få på mig lite kläder och göra mig iordning innan Moa kommer hit =)

Ha de så bra,
Love&Kisses

Mys =)

Jaha nu är det första advent på söndag då... Ska nog sätta upp mina ljusstakar och stjärnor imorn tror jag... kanske går ut i garaget och plockar in dom idag, köpte 2 dukar förut, men fick se när ja kom hem att kassörskan gjort fel, hon tog bara betalt för en duk, Gött för mig =)

Idag så åkte jag in till stan vid 12 och hämtade upp pappa på jobbet så åkte vi till kyrkogården och tände ljus på farmor & farfars grav, sen drog vi oss in till stan igen och lunchade på Gabriel. Riktigt gott var det =) Sen drog vi oss hemåt.

Nu sitter jag och kollar på tv och funderar på om ja kanske ska slänga in en tvätt i tvättmaskinen, måste ju tvätta en massa som ja vill ha med mig nästa vecka när ja åker på utbildningen...
får ta och kasta in en tvätt då och hämta in adventsljusstakarna.

Så ni får ha det så bra..
Love&Kisses


Jobb, jobb, jobb

Ja ibland känns det som att det är det enda man gör nu för tiden ju, bara jobbar och sliter hela tiden... vissta har jag varit ledig några dagar här o där men man märker knappt av det, Man får bara en massa mer ansvar här på jobbet, en massa olika projekt att vara med i och en jävla massa möten hit o dit. Ibland är det kul men oftast är det ganska så trist, man håller på och somnar typ hela tiden.. en riktig ansträngning att bara hålla ögonen öppna ju.. ;)

Nu sitter jag här inne hos UH vid en dator och skriver lite protokoll, men kännde att jag behövde en liten paus så då passade jag på att skriva lite här ;)
Fattar inte hur jag har legat med huvudet inatt alltså.. måste ha legat sjukt konstigt för jag har värdens jädra nackspärr, gör sjukt ont så fort jag vrider på nacken det minsta lilla. Men ja hoppas de går över snart.. känner mig som en stel pinne som går runt här just nu.. ;)

Nästa vecka så åker jag på utbildning i 3 dagar men ja är borta i 4. Vi jobbar först på mådag FM sen åker vi direkt efter det dit vi skulle ( kommer inte ihåg vad det hette ) för vi ska börja utbildningen på tisdag morgon klockan 09.00 och det tar ca 6 timmar att åka dit så om vi skulle åka på tisdagen så skulle vi ju få åka sjukt tidigt, och det orkade ingen av oss, så vi får en hyrbil på måndagen och åker ner direkt efter jobbet istället, så får vi en extra natt på hotell också =) Och det som är riktigt gött är att vi får egna rum och inte behöver dela med dom vi åker med... riktigt skönt.... får la se hur bra utbildningen är, kul att komma bort lite iaf =) men det blir ingen semester om ni tror det, vårt schema är fullbokat hela dagarna, från 8-9 till 18 på kvällen har vi massa saker att göra... Men det blir nog bra.. åker ju med 2 stycken som ja känner iaf, och det är tur det för annars hade jag aldrig tackat ja till att åka.

I helgen ska ja ta de lugnt, på fredag blir det bakande med Erica & Veronica i Götene, dom skulle baka lussekatter och pepparkakor tror jag... jag ska vara med och "hjälpa till" lite tänkte jag =) sen på lördag så ska ja kanske gå på bio med Veronica, På Twilight tänkte vi... får la se om den har börjat gå i Lidköping än eller hur det verkar...

Vad arg ja blir, varför kunde inte snön få stanna kvar ett tag elle... det är ju sjukt mysigt med snö ju.. Jag ÄLSKAR det, även om det inte är så roligt att skotta bort det men.. =) Det kan ja ta bara det är snöööööööö......
Nej nu får jag väll jobba lite igen här så ja får nått gjort ;) ha de bra alla där ute....

Love&Kisses

Julkänsla

Jädrar vad snö det har kommit, trodde jag aldrig... men jag älskar snö så jag hoppas det ligger kvar ett tag nu. Det ska ju absolut vara snö vid jul, annars känner jag inga julkänslor, så nu har ja börjat längta efter julen rejält. Är inte lika trött och hängig längre heller så det är riktigt gött =)

Ska snart åka till jobbet... :(  Har möte idag så ja börjar redan klockan halv ett... inte alls kul, hinner ju inte göra nått här hemma knappt ju, men ja måste åka lite tidigare ändå för jag måste hoppa in på Järnia och köpa en snöskyffel och en sopborste med långt skaft, har en sopborste men skaftet har gått av på den så det är väldigt jobbigt att sopa med den, min rygg gillar det inte direkt...

Nu började det snöa igen här hemma.. hoppas det inte börjar vräka ner som det gjorde igår.. :S

Nej nu ska ja fixa lite o så här hemma, ha de bra alla där ute i snön ;)

Love&Kisses


Lör-söndag

Ja lördagen har varit lugn och skön, Brorsan va här en sväng i eftermiddags och installerade in photoshop på min dator, så nu kan jag också fixa iordning lite mer, eller ja snart kan ja det.. måste bara lära mig det först ;)

Sen följde jag med hem till mamma o pappa, fikade och gosade lite med Noah <3 Brorsan fick massage av mamma och när han va klar så var det min tur att få en rejäl omgång, har haft riktigt ont denna veckan, även om det inte har synts på mig... Man vill ju inte att alla vet allt hela tiden om en. Lite kan man väll få ha för sig själv, ja blir ju inte direkt bättre i ryggen bara för att alla vet att jag har ont i den.
Sen var ja tvungen att åka upp till statoil och tanka o ta ut lite pengar inför imorn, vi kommer till vad ja ska göra imorn lite längre ner.. :)  Mamma o Pappa bjöd mig på mat, kassler & potatisgratäng, det va jätte gott och väldigt skönt att slippa göra mat själv =) sen delade jag och mamma på en flaska vin.. gött =) det va första gången sen sexpartyt som jag drack något med alkohol i.. =) stolt över mig själv =D Sen blev det bara mys framför tv:n med godis, chips & dipp.

Imorgon då så ska jag, mamma, mormor, moster Siv & kanske min kusin Angelica åka på julmarknad på ett slott nere i halland någonstans.. det ligger typ 4 mil nedanför Göteborg. det heter "Tjolaholmslott" eller hur de nu stavas ;) det ska bli riktigt kul att få komma iväg lite och inte behöva bry sig om all skit här hemm som händer just nu... Gött att bara få bry sig om sig själv och sina nära&kära... 

Uppdaterar när jag kommer hem imorn om ja orkar annars blir det på måndag.. =)

Ha de bäst..!!!
Puss Hejj

Fredagen i ord...

Ja igår var det fredag och jag jobbade ju då såklart först mellan 6-15, men sen va det äntligen helg och man kunde riktigt känna hur det helt plötsligt kom en massa energi till kroppen som man inte hade tidigare under dagen.

Jag slängde mig in i duschen när jag kom hem för ja riktigt kännde hur jag luktade äcklig vidrig Grevé som ja har kört under 4 extremt jobbiga timmar idag. Det går inte ens beskriva hur mkt det krånglade... men jobbigt var det iaf tur att jag bara var där halva dagen.. :) Så när jag har skrubbat färdigt och ja känner mig fräsch igen så hoppar ja ur duschen och ringer till Moa som jag pratade med lite snabbt på msn i torsdags.... Vi skulle ju kanske hitta på nått jag ,Moa & Annelie... Nu visade det sig att vår gamla ungdomsledare från går´n, Mats Nehlin, Hade kommit hem hit till Sverige för att hälsa på lite, Han flyttade till Grekland för ca 5½ år sedan och man har bara träffat honom 1gång efter det så vi bestämde oss väldigt fort för att gå upp till Går´n och hälsa på på honom och se hur det var med honom  & såklart få se hans dotter som var med hit. Det var jätte kul att träffa honom igen, hans lilla dotter var ursöt verkligen, hoppas han kommer hit snart igen så man kan träffa honom lite mer och kanske dra ihop det gamla gänget som alltid hängde på går´n när Mats jobbade där :)

Efter detta så drog Moa hem för hon har varit sjuk i veckan så hon kännde inte att hon orkade med så mkt mer. Men jag drog med hem till Annelie o Andreas, Vi bestämde oss för att beställa pizza så jag och annelie åkte o handlade lite dricka och snacks och sen drog vi till roma och beställde mat, Bosse kom dit sen också & beställde, Han följde med hem till Annelie o Andreas och vi kollade på film, TRANSFORMERS, och jag tyckte faktiskt att den va riktigt bra... :) Nu är det Disturbia som gäller nästa gång.. Drog mej hemåt vi typ ett elle nått för då hade jag ingen energi längre..

men sen när jag suttit i en iskall bil hem från lisch så piggnade jag till så jag satte mig i soffan och kollade på en film till, jag lånade 3 filmer av Andreas så då kollade jag på en av dom. " SANDOR /SLASCH/ IDA " Jag gillar verkligen den filmen. jaja gick och la mig när klaockan var nästan 3 iaf.. men då somnade jag direkt... nu ska jag äta lite här och sen blir det bara lugnt =)

Puss hejj

Glass,Hallon,Maränger&Chokladsås

Ja det är något som är riktigt gott det... =)

Men det har jag inte så det får bli lite limesorbet istället... det är bra att den är lite syrlig för då äter man inte så mkt.. ;)

Idag har man jobbat och slitit som vanligt sen när jag kom hem så städade jag lite, drog över med bilen till pappa när han kom hem så han kunde hjälpa mig att pumpa däcken, sen kom Veronica hit en sväng. Vi kollade på tv & tjötade en del, var ju riktigt längesen vi träffades så det fanns en del att prata om, Nu får vi inte vänta så länge tills vi ses igen gumman, saknar ju dej <3 Hoppas du och Anders får en romantisk & rolig helg i Göteborg =) Du får höra av dej om du behöver låna min jacka :D


Min underbara Veronica... älskar dej gumman<3

Nu ska ja sätta mig vid tv:n och kolla på " the 50 first dates" tror jag sett den förut men är inte hellt säker. den verkar bra iaf.. lite komisk så där =)

Ha det bra,

Puss Hejj

faaaan vad det ska va svårt då...

Ja det går verkligen inte att somna på söndagskvällarna när man vet att man ska upp 04.30 på måndags morgonen. Det är fan i mej inte mänskligt att gå upp så jävla tidigt.. jag är ju som en zombie fram till klockan är typ 10 elle nått... Hatar förmiddagsveckan, men det skulle nog vara lättare om man alltid jobbade förmiddag men det gör ju inte jag. Jag jobbar jäkla piss 2-skift och det är inte alls kul, varken fysiskt eller psykiskt, man känner verkligen att det tär på en något fruktansvärt... men men man får la stå ut tills man hittar något annat...

Ligger i soffan och blänger på tv i hopp om att ja ska bli trött så ja kan få sova lite iaf innan det är dags att gå upp igen...

Ha de bra och hoppas ni andra får sova iaf.. =)

Puss Hejj

SOL!!! =)

Ja man blir ju helt chockad nu för tiden när faktiskt solen är framme och lyser, det brukar ju bara vara grått och regna som fan men inte idag tydligen =) Skönt med lite ljus så man piggnar till lite =)

Igår så gjorde jag inte så mkt på dagen, städade lite och så bara, sen på kvällen så kom Erica hit. Vi käkade pizza, popcorn och lite kanderade mandlar, också drack vi cola till det såklart =)  Det blev lite filmtittande, först kollade vi på Madagaskar som gick på tv:n, sen spiderman2 som också gick på tv:n och efter det kollade vi på Eragon... han är så söt han som spelar Eragon ;)
Det var en riktigt trevlig kväll, lugn och skön... får vi ta och göra om snart igen =)

Nej nu ska jag äta lite.. ha de bra alla där ute =)

Puss Hejj

Tävling

Jag är med och tävlar om en skit snygg mobil från LG..
Va med ni med.. det är bara att bli medlem på supergratis.se och det är gratis att vara medlem =)

Tävling

Tipsa dina vänner och tävla om en LG Viewty mobiltelefon. Med LG KU990 Viewty får du en sann multimedia upplevelse. Tack vare den sofistikerade 5-megapixelkameran med Schneider-Kreutznach certifierad optik kan du ta knivskarpa bilder. Telefonen är även utrustad med en kraftfull Xenon-blixt. Viewty är utrustad med en 3-tum stor touchscreen och teknik från LG:s TV-apparater, XD-engine, vilket ger en bättre upplevelse när man tittar på filmer. Telefonen stödjer även DivX formatet.
Tävlingen pågår till 1 januari 2009.

LGLGLG röd

Priser:
1:a pris: LG Viewty, valfri färg.
2:a pris: 1.000 poäng
3:e pris: 500 poäng
4:e-5:e pris: 100 poäng

Gå in här för att bli medlem och tävla... =)
http://www.SuperGratis.se/?r=51541


Visst är det en skit snygg mobil...

Lycka till
Puss hejj

Idol, mat och kanske film?!!

ja idag har man iaf inte städat som jag hade tänkt.. vaknade väldigt sent och då hoppade jag in i duschen direkt, åt lite och sen ilade jag iväg till Moa för att hjälpa henne att färga håret.. Hon blev brunett igen =) Blev faktiskt bra denna gången med =)

Tänkte också färga mitt hår för nu är utväxten sjukt tydlig, men känner att jag inte har råd till det just nu utan det får bli nästa gång ja får lön. Då blir de brunt igen men det blir nog inte riktigt lika mörkt som sist.. och sen ska jag försöka få till ett par väldigt blonda slingor tänkte jag... om det går, vi får väll se.

Imorgon blir det att leka med Erica =) Var ju väldigt längesen vi gjorde nått nu så det ska bli väldigt kul.... Men ikväll ska jag hem till Annelie & Andreas, skriver bara lite här och sen ska jag dra mig vidare till deras lägenhet i Lisch. Ska kolla på idol och käka tror ja =)
Ni får ha de så bra där ute och hoppas ni hittar på nått kul att göra....

Puss Hejj

He´s sooo hot ;)

Jaha nu är klockan slutedags på jobbet och jag har bara varit hemma och slappat och haft det skönt.. riktigt skönt har det varit.. men imorn måste jag verkligen städa..!!!

Gjorde hemmagjord pizza förut, och det var riktigt gott nu eftersom man inte ätit varken det eller köpt pizza på skit länge. Brukar ju inte festa så ofta längre så då blir det ingen bakfylle mat heller, och det är ju faktiskt väldigt positivt =) Då slipper man all flötmat som man alltid moffar i sig då i vanliga fall och all Coca cola som man häver i sig... Har dessutom märkt att jag mår bättre om jag äter hemmgjord mat dagen efter jag festat.. Vilket är riktigt skönt.. =)


Här är den innan den åker in i ugnen min kära hemmagjorda pizza.....


och här är den när jag precis tagit ut den ur ugnen... mums vad god den var ;)


Annelie var här en sväng förut, hon hade varit hos sin mamma o pappa, också hade hon med sig mina saker och ljusen som jag beställde när hon hade ljusparty sist... är riktigt glad att jag köpte den doften som jag gjorde på ljusen.. luktade sjukt gott alltså, Svart orkideé heter doften om det är någon som undrar =) Hon stannade bara en liten stund så vi hann inte prata så mkt, skulle kanske ses någon dag i helgen om vi hann och så,

Nu har jag precis kollat på "Kingdom of Heaven" och det är verkligen en riktigt bra film, har dock alltid missat början av filmen och det gjorde jag idag med.. =( men någon gång ska ja se hela filmen =) Orlando Bloom är så jäkla het i denna filmen, HE`S REALLY HOT!!!! honom skulle man inte tacka nej till ;) Bra skådespelare är han också.. gillar typ alla filmer som jag sett med honom... Nej nu kanske det är dags att dra sig mot sängen, fast känner jag mig själv rätt så måste jag ju se på den grymt bra serien "Numbers" som går på tv 4 nu på nätterna... =)



Ett sött kort på mina söta brorsbarn <3 Brorsan kom med lite också.. Hihi
Älskar de små sötnosarna<3

Ta det lugnt nu alla där ute...!

Puss Hejj

Nu är man helgledig =)

ja gud va skönt att man fick ledigt idag... känns skönt att få en lång helg att bara ta de lugnt på... Skulle inte ha varit ledig idag men när jag kollade bemaningen på tavlan igår innan ja gick hem så såg jag att det var väldigt många som gick som allmäna och inte gjorde nått, då kände jag det att då kunde jag lika gärna söka ledigt och det gjorde jag o fick det också =)  Helt underbart =)

Idag ska jag nog bara ta de lugnt och plocka lite här o där, kanske baka lite om jag orkar får se senare.. först och främst så ska jag göra middag... =) får se vad det blir för mumsigt.. är lite inne på att göra hemgjord pizza, för det va riktigt längesedan.

Nu ringde det till min mobil från en annan mobil, visade sig vara en snubbe från 3 som ville att jag skulle förlänga mitt abonnemang som jag har hos dom, men de sa ja direkt NEJ till... tycker att 3 är skit kasst.. vill ha telia igen så man faktiskt kan använda mobilen när man vill, för det kan man ju inte med 3 iaf... sjukt missnöjd med det.. Så säger killen att han kan ge mig 3 månader kostnadfritt om jag förlänger abonnemanget men jag är inte ett dugg intresserad av att överhuvudtaget ha kvar 3 på min mobil... så det så...  Det finns säkert många som e nöjda med 3 men dom som jag känner som har det är det iaf inte...


Jaja struntar i det nu... hoppas man kan få någon nyare flashig mobil sen då.. :) Fast den jag har är ju faktiskt bara 4 månader elle nått så jag behöver ju inte en ny mobil egentligen... men jag älskar att byta =) Prylgalen tjej det är jag de ;)

Nej nu ska ja göra mig iordning lite och börja plocka lite smått här hemma.. skriver senare ( kanske )

ha de bra alla mina vänner och alla andra som ja inte känner... =)

Puss Hejj

Inte långt kvar...=)

Nej nu är det måndag igen och ännu en arbetsvecka väntar... Helgerna går så himla fort.. tyvärr...

Jaja.. nog om det, det har iaf varit en lugn och skön helg.. det ska nästa helg vara med tror jag.. känner inte för att göra nått nu för tiden.. om jag fick så skulle jag bara sitta hemma hela helgen och inte göra ett skit, men jag måste ju göra lite annat med... Vet inte vad det är med mig nu för tiden.. har kommit in i en riktig deppig månad känns de som.. varken vill eller orkar göra nått typ.... hoppas de försvinner innan jul bara, jag ÄLSKAR verkligen julen.. det är så mysigt med adventsljusstakar och alla levande ljus och alla lukter som blir efter att man har bakat och hur gott luktar inte granen elle =) Tur att det inte är långt kvar nu då till 1:a advent då man får plocka fram adventsljusstaken  =)

 


Nej nu ska jag börja göra mat till jobbet...
Ha de bra allihopa!!!!

Puss hejj

Min älskade Pappa <3

Nu har jag varit och firat min älskade pappa...
Han är verkligen så himla underbar, den bästa som finns....
Älskar dej pappsi =) <3<3<3


Hmmm

hej hej... nu var det ett tag sen ja skrev igen... har inte orkat denna veckan.. bara varit skit trött hela tiden.. =(
men nu e ja lite piggare, har ju fått sova ut på morgonen idag =)

 

men nu sitter jag här hos Annelie och kollar på tv... ossian har precis somnat efter att ha hållt ute så länge som möjligt=) skönt med en lugn helg kan man ju säga...

 

imorn är det fars-dag och då ska jag hem till mor o far på middag kl 13.00 & sen följer jag nog med dom hem till mormor och morfar tänkte jag.. var väldigt längesen jag va där nu så jag har lite dåligt samvete... sen efter det så kommer brorsan och Anna hem till mor o far på kvällen och då ska ja va där igen.. så det blir fullt upp imorn.. kul att umgås med familjen lite =)

 

men nu ska jag lägga upp lite bilder från förra lördagen när jag hade sexparty.. =)

 

   

   

   

   

 

Det va ju lite av korten då... hoppas du e nöjd nu Cissi  ;)

Puss hejj


PARTY!!!

Ja nu är det inte långt kvar tills alla kommer.. ska bli så himla kul... =D
Först blir det Sexparty och sen efter det är det fest för Veronica som fyller år på söndag. Det är 20 tjejor på sexpartyt och sen kommer det lite killar och några till tjejer efter det. så det blir en hel del folk alltså.. =) Hoppas vi får plats allihop bara men det fixar sig nog.. =P

Har städat det sista nu.... Fast jag tar nog ett varv till med dammsugarn precis innan alla kommer =) så nu ska jag hoppa in i duschen och så innan jag går bort till mamsi och pappsi för att få lite middag =) mmm ska bli gött.. ;P Brorsan och hans familj kommer också dit och då ska dom ha med sig lite pallar som ja ska låna för ikväll... så alla kan få sittplats på sexpartyt iaf.. =)

Nej nu måste ja hoppa in i duschen... skriver nog imorn och lägger in massa bilder så ni får se hur kul vi hade det.. =)

Ha de bäst,

Puss hejj

RSS 2.0