Det är konstigt...

hur man ibland kan sjunka in i riktigt djupa tankar. Och när man gör det så är man nästan helt okontaktbar för omvärlden, jag har haft en massa såna stunder den sista tiden. Jag är så inne i mitt tänkande att jag inte hör telefonen eller nått... Har haft en massa jobbiga tankar, som jag inte tycker om att ha... och det känns som att nått är fel, men jag kan inte hitta svaret på vad det är...

Jag har även haft en massa tankar på vänner. Sånna som man har nu och sånna som jag har haft... och det känns väldigt jobbigt att man har förlorat några riktiga änglar, jag vet att jag har en stor skuld till det, och jag ångrar mycket utav det... saknar dom oerhört mycket, vet inte om dom känner likadant... kan förstå om dom inte gör det.
Man gör så mycket dumt här i livet och fler saker lär man väll göra... dom säger ju att man lär sig av sina misstag, jobbigt bara att man inte kan ta tillbaka dom...

.....



Två resande änglar kom till en rik familj för att övernatta.
Familjen var hänsynslös och de fick inte sova i ett gästrum.
Istället placerades de i ett rum i en kall källare. När de
skulle lägga sig såg den äldre ängeln ett hål i väggen och lagade det. Då frågade den yngre ängeln varför hon lagade hålet. Hon svarade: 'Saker är inte alltid sådana som man tror.' 
Nästa natt övernattade de i ett fattigt  hus.
Den snälla husvärden delade sin middag med dem och de fick sova
i deras sängar för att vila sig ordentligt. När de vaknade nästa dag
såg de husvärden och hans fru gråtande.
Deras enda ko låg döende på ängen. Den yngre ängeln var
verkligen arg och frågade den äldre hur hon kunde tillåta att någonting
sådant kunde hända.
'Den elaka husvärden hade allting och du hjälpte honom ändå.
Trots att den andre hade väldigt lite, delade han det med oss och du tillät att hans enda ko dör'.

Den äldre ängeln svarade: 'Saker är inte alltid sådana som man tror.'
När vi var i den kalla källaren såg jag att det fanns guld i
det hålet, så jag lagade det för att han inte skulle kunna hitta guldet,
eftersom han var så girig.
Förra natten när vi sov i det fattiga huset kom dödens ängel
för att hämta husvärdens fru, så jag gav honom kon istället'. 'Saker är inte alltid sådana som man tror'.

Någon gång händer det saker som man är olycklig över. Tro att
varje sådan händelse är till din fördel.
Med tiden kommer du att få veta... Några människor kommer
snabbt in i våra liv och snabbt försvinner ur våra liv . Några människor blir
våra vänner och stannar länge i våra liv. De lämnar vackra
spår i våra hjärtan. Vi blir aldrig mera som vi varit, eftersom vi lärde känna en god vän!

Igår är historia. Imorgon är en gåta. Idag är en gåva och det
är därför den kallas present. Lev och njut i varje ögonblick! Ta den
lilla ängeln och var rädd om den. Han vaktar över dig. Det är en speciell
ängel som du kan skicka vidare till någon som du också vill ska få en skyddande ängel.
Just nu är någon väldigt stolt över dig, någon tänker på dig,
någon saknar dig, någon vill prata med dig, någon vill att du inte har problem,  någon är tacksam för din hjälp, någon vill hålla din hand, någon vill se
dig lycklig, någon vill ge dig en present, någon älskar dig, någon beundrar
din styrka,någon behöver din axel...

Väntar och väntar...

på tisdag kommer min Mamma & Pappa äntligen hem igen :) Har saknat dom väldigt mkt faktiskt. Så det ska bli skönt att ha dom hemma igen :) Så på onsdag går jag nog dit och hälsar dom välkomna hem igen :)

Midsommar spenderades hemma hos Annelie & Andreas. Det var en jätterolig kväll, synd att alkohol suget aldrig satte igång bara, men man kan ju faktiskt ha kul ändå :) och det hade jag verkligen, vi var 14 vuxna och 4 barn som firade ihop. En del drog sig hemmåt tidigare än andra men det blir ju så. Men tack alla för en jätte trevlig kväll :)


Vecka 27 så ska det bli en Roadtrip. Vet inte riktigt vart än men vi ska kolla detta i veckan. Jag och Moa som ska åka iväg, kanske någon mer, det får vi se :) Och nu i veckan ska vi träffas på torsdag och umgås lite, förhoppningsvis är Annelie med ;) då ska vi prata lite om vart det ska bära av.
Sen på lördag så blir det kanske lite bio. " the proposal " Den verkar ju riktigt rolig :)

Idag har jag varit lite barnvakt åt brorsan & Anna medan de körde ut jord på gräsmattan. Annas föräldrar var även med och hjälpte till :) Man tänker ju inte på att man springer i solen när man har en liten att jaga hela tiden, så jag är lite röd om axlarna, bröstet och även i ansiktet.. men det är inte så farligt :)

Nej nu blir det en film och lite iskall cola =)

Köss <3

........

I MISS YOU..... Just want you to now that...

9 timmar...

det är vad jag har kvar att jobba innan jag går på semester :) Jag hoppas att dagen imorn flyter på snabbt och att det inte är en massa strul... men det är nog för mycket att begära av våra skit maskiner, dom krånglar ju jämt..

På onsdag är det dags att besiktiga bilen.. usch.. hatar att göra det. Vet egentligen inte varför men det känns inte lockande att åka dit bara.. önskar att någon annan kunde göra det åt mig.. :)




Jag kom precis på att jag glömt att skriva om när vi hade fest med det "gamla" fotbollslaget.. Vi startade kvällen hemma hos Annelie med lite bål och prat, sen flyttade vi oss utåt och tände grillarna, för här skulle det minsann grillas i stora lass :) vi var 10 tjejor som hade samlats, det var en del som tyvärr inte kunde komma men vi har redan bestämmt att vi ska göra om detta snart så då kanske dom kommer :) Vi som iaf var med denna gången var: Jag, Annelie, Elin, Mirelle, Amanda, Johanna, Emelie, Lovisa, Linda & Theresé. Vi drack och tjötade hela tiden så fulla det blev vi allihopa :) Senare på kvällen så kom Annelies systrar Anna-karin & Ann-sofie för att vara med och festa lite :) Kvällen fortsatte sedan med taxi in till Harrys, där alla som vanligt splittrades. Det är alltid så... men jag träffade min underbara lilla syster där och umgicks en hel del med henne :) Sen avslutade vi kvällem med att gå ut lite tidigare för att köpa mat på sibylla :) Mat smakar nog aldrig så bra som när man är lite småfull :) Sen var det nattbussen hem till Källby som gällde, en riktigt lyckad kväll blev det :) TACK SÅ JÄTTE MYCKET TJEJER!!! Det var verkligen superkul, samma sak snart igen hoppas jag ;)



 

 



 


Det var en del av bilderna från denna roliga kväll :)
Nu ska jag kolla på CSI och sen sova...
Ha det så bra alla där ute :)


Love&Kisses

Examen...

Ja förra fredagen så var det dags för mammas examen i Göteborg. Vi åkte med tåget från Källby klockan 06.11 mot Göteborg. Det var Mamma, Pappa & Jag. När vi kom fram så gick vi direkt till "Brogyllen" (eller vad det nu heter) och käkade frukost.. mmm mums. Dom har väldigt goda smörgåsar där, även väldigt gott fika =) Vi satt där ett bra tag sen drog vi oss vidare mot universitetets aula där allt skulle vara. Fick vänta ett tag innan man fick gå in och sätta sig. Det var en del tal, lite sång av några som bara skrek enligt mig. Och sen var det mingel med jordgubbar och cider efteråt. Tog lite kort på min lilla mamma och hennes klass =) Är så otroligt stolt över mamma som har klarat av detta pendlandet och alla stora jobb och inlämningar. Hon har verkligen slitit som ett djur för detta.


En del av mammas klass.. alla hade inte kommit ut när vi tog kort.


En väldigt lycklig Mamma =)

Efter detta så gick vi till en restaurang och åt lunch, väldigt gott, med ett glas vitt till =) Vi gick runt lite på stan och kikade efteråt sen drog vi oss mot tåget och åkte hem igen, i Lidköping så var det lite väntetid innan tåget fortsatte mot Källby så då passade vi på och gick till ett fik och tog en kopp kaffe o kaka.

När vi kom hem så satt det en liten överaskning på trappan till mamma från hennes syster =) Syntes på mamma att hon blev väldigt glad och rörd.  Det var denna skylt som satt på trappan...

Väldigt gulligt gjort av moster Siv =)

Senare på kvällen så kom det en massa folk för att fira mamma, Detta hade hon inte en aning om =) Pappa hade beställt mat från köttex och tårtor från söderströms. Allt var super gott och alla hade det trevligt =) En riktigt lyckad dag.

 

Pussar till mina nära & kära!!!

.....

Blir inget skrivande idag, ligger här hemma med 40 graders feber och en riktigt envis hosta. Ringde vårdcentralen förut idag men dom kunde inget göra idag. Imorn får jag komma in och hämta min hostmedicin. Blir så jävla trött på sånt här, det finns ju liksom läkare där, varför kan dom inte bara skriva på ett recept snabbt så jag kunde ha fått medicinen idag. Nej nu ska jag inte få sova nått inatt heller utan bara ligga och hosta hela tiden som jag gjort natten som var... =(

Där fick man för att man trodde att man skulle klara hela veckan på jobbet, men med 40 graders feber så orkade jag ingenting, plus att jag inte sovit nått knappt inatt.

Sjuk...

Fy f**n säger jag bara... nu har man åkt på värsta förkylningen med feber och hosta. Inte kul alls, men inte är man hemma från jobbet för det. Nej då, bara att knappra lite ipren så klarar man av det mesta =) Går runt som en zombie bara men det får man ta ;)

Har en massa att skriva om här, men har inte hunnit med det än.... ska försöka sätta mig ner en stund vid datorn imorn tänkte jag. Har ju hänt en del, Mammas Examen, Fest med det gamla fotbollslaget och lite annat smått o gott =)
Men det skriver jag som sagt om imorn om jag hinner, ska försöka...

Nu ska jag ta en ipren och en kopp med honungsvatten, sen blir det att bädda ner sig i sängen =)

See Yaa....

RSS 2.0