SOL!!!

Helt underbart att vakna upp på morgonen och solen skiner in genom fönstret :) Man blir så himla mkt piggare på en gång, men inatt var det inte kul när vi åkte hem från jobbet. Det var satans kallt ute alltså. 1+ grad bara, en del fick ju till och med skrapa rutorna. Inte okej att det börjar redan.... Nu måste man ju köpa en vinterjacka och massa varma kläder ju.. Enda positiva är att det är så mysigt att tända en massa ljus inne eftersom det är mörkt nästan hela tiden :)

Idag så börjar jag tidigare, vi ska ha möte i 2 timmar med samordnarna först, sen tror jag att jag ska vara på linjen och jobba om dom inte har ändrat nått... har varit Samo i 2 dagar nu och det har varit riktigt skönt :)

Nej jag får väll börja och göra lite mat så det är klart tills jag ska åka....



Ha det bra där ute darlings<3

Boring...

det är precis vad min helg har varit.. riktigt jävla boring.. Ville festat eller hittat på nått i helgen men det var ju absolut inte någon som var sugen på det, så jag har bara pysslat och grejat här hemma.

I fredags var jag en sväng i skara och köpte en ny duschblandare. Min var så jävla dålig så det gick knappt att sätta igång den, men nu funkar det finfint =) Pappa var här och hjälpte mig att sätta upp den nya. Tur att man har så underbara föräldrar.

Så här såg den gamla duschblandaren ut:


och här är den nya:

Mkt bättre måste jag säga... nu får man ju äntligen ordentligt tryck på vattnet igen när man duschar =)

Sen i lördags så åkte jag till Skara igen, men då för att köpa nya skor och en ny sil till kranen i handfatet. Skulle ha köpt silen redan på fredagen men jag glömde det. Skorna hade jag tur med.. det var rea på båda paren så jag fick 2 par billigare än vad 1 par skulle ha kostat =) sånt gillar vi =)

Här ser ni hur skorna ser ut. Enkla vanliga gympa dojjor typ =)





Jaja det var lite från helgen iaf.. nu orkar jag inte sitta här längre... ha en bra dag..
See ya <3


tisdag förmiddag...

ja nu är det tisdag då och måndagen bara försvann som vanligt... gick riktigt fort på jobbet med, som tur var.. kunde ha blivit en riktigt seg dag om det hade velat sig illa...

Helgen har varit jätte bra, var såå underbart skönt att slippa ifrån allt här hemma ett tag, alla jobbiga tankar och funderingar liksom bara försvann när jag var i Göteborg. Och det var väldigt skönt. Väldigt kul att få umgås med min lilla Sofia också :)  och om 2 helger, tror det var det 3/10 så kommer hon hit och då blir det nog oktoberfesten på stadt i Skara som gäller :) Någon mer som ska dit, eller vill följa med :) ???

   

Nu är det städning som gäller innan jag ska börja med maten jag ska ha med till jobbet sen... känns som att det kommer bli  bra mkt segare idag än vad det var igår, men det återstår ju att se..

Hörs kanske inatt eller imorn igen :)



lots of love<3


Ooops... ;)

jaha, nu var det ett tag sen igen som man skrev nått här då... jag känner ingen direkt inspiration till att sitta och skriva längre.. får hoppas att det bara är tillfälligt :)  Nu har man snart jobbat hela veckan då.. bara imorgon kvar. UNDERBART, för sen är det helg :) och denna helgen är speciell, för detta är helgen som jag ska åka ner till Fia och Joel i 3 dagar :) och det ska bli så jäkla skönt att få komma bort härifrån lite :) inte från vännerna utan från jobbet och vardagen. Mina vänner saknar jag jämt och ständigt när jag inte har dom vid min sida. Och i helgen ska jag få umgås med en utav dom som bor alldeles för långt bort ifrån mig ;( Men man kan ju alltid hoppas på att dom drar sig hitåt så småningom :)

Idag har det verkligen varit en helvetes dag för mig, den började bra men sen fick jag hoppa in som samordnare och det har varit fullt upp sen dess, fick äta lunch på ca 8-10 minuter... det gillade inte magen kan jag ju tala om. Sen har höften och ankeln plågat mig som satan hela dagen så nu skulle jag verkligen behöva lite massage... Får ringa till mamma och fjäska till mig en om jag hinner... håller på och tvättar för fullt... skulle gjort det igår men jag var lat och sket i det.
Har varit ute i garaget och hämtat in min 120 luftmadrass som jag ska sova på hos Sofia & Joel. Den har en inbyggd elektrisk pump, så det går riktigt snabbt att blåsa upp den och även att tömma den.. det är gött :)

Här ser ni hur den ser ut... riktigt skön att sova på :)





Funderar på om jag kanske skulle försöka hinna med att gå ut o gå ikväll, fast det blir nog lite svårt att hinna med allt och jag får nog prioritera tvättning och att försöka få en massage :) iaf först, sen får vi se vad klockan blir...

Hepp nu ska jag fortsätta grejja och sen ringa mamma.... Ska kolla om hon behövde nått på IKEA, för dit ska jag imorn när jag kommit till Sofia :D  älskar att gå på IKEA, farligt för plånboken bara.. ;)



Ha de så bra... så får vi se när jag skriver igen :P

Lots of hugs & kisses<3

RSS 2.0