090131 - Renoveringen ;)

Tänker inte skriva nått speciellt nu utan bara lägga ut lite kort på hur det ser ut här hemma just nu när jag är mitt uppe i renoveringen av mitt sovrum...


Här ser ni vart jag sover för tillfället, I mitt vardagsrum mellan bokhyllorna och soffan :) Det är ganska så trångt kan ja säga.


Det går inte att ta några helhetskort just nu för som ni ser så står garderoberna mitt i rummet... Och en massa spackel fläkar blev det idag med :)


Mer spackel... Ser ni dom vita ränderna på väggen, dessa är orsaken till att jag gör om, nu ser det ju inte så farligt ut på bilden men i dagsljus så syns det vita ränder precis överallt, j*vla klantarsel som bott här innan måste jag säga, tapetklister kladdat precis överallt på väggarna... :(


Spyhinken på plats :):):):) nej det är inte så illa faktiskt, det är skur hinken som är framme, var tvingad att torka av sängramen innan jag bar ut den. ;) som ni ser så är det en grå/vit/beige matta i detta rummet, men inte så länge till :) Jag diskuterade detta med pappsen & mams när jag var där och åt middag förut idag :) Vi tyckte alla att det var lika bra att passa på och lägga in nytt golv här med, så är det bara köket kvar sen att byta ut. Det blir en ljus träfärg har jag tänkt, inte den "vanliga" som typ alla har utan ett snäpp ljusare. Åker nog och kollar på det imorn om jag hinner, ska börja måla taket imorn tänkte jag :) nej nu ska jag göra mig iordning lite..



ha de så bra allihopa:)



Pussar&Kramar


090130

Jaha nu är det fredag då eller egentligen så är det ju faktiskt lördag men ja säger fredag för jag har inte gått och lagt mig än.. tänkte göra det snart. Skönt med helg kan man lugnt säga :)

Kvällen har jag tillbringat med Annelie, Andreas, Ossian, Helen & Bengt hemma hos Helen & Bengt. Annelie och Andreas ska ju bo där nu medans dom gör iordning huset. Passade ju bra också eftersom Helen och Bengt åker till Thailand imorn.

Har en del att skriva om som jag stör mig på men jag orkar inte det just nu.. får se om jag hinner imorn.

God natt på er!

Pussar&Kramar

090129

Jaha då sitter man här igen då... Trött som satan, men det brukar ju vara så när man går upp klockan 04.30 på morgonen, sen blir det ju inte direkt bättre av att det krånglar som fan på mina linjer när jag är där och att man avslutar dagen med möte i 2½ timme. Riktigt segt kan ja säga. Men imorn är det fredag och när klockan slår 15.00 imorn så är det äntligen helg igen :) Ska börja spackla och måla i helgen tror jag, hade tänkt göra det i veckan men jag har verkligen ingen ork till det när ja kommer hem från jobbet. Måste säga att det är jävligt soft att sova i vardagsrummet alltså.. somna framför tv:n är ju inte helt fel ;) måste verkligen skaffa en ny tv, och då åker den gamla in i sovrummet direkt ;P

Ska försöka skriva ihop en lista nu på vad jag måste handla, för det tänkte jag att jag iaf skulle orka göra idag, för det lockar ju inte direkt att göra det imorn om man säger så. Men det är alltid lika svårt och komma på vad man ska handla, bröd, mjölk och sånt är ju uppenbart men sen då? måste ju ha riktig mat så jag kan kocka ihop en massa gott ju :)



Jaha, nu är klockan nio och jag har varit och handlat och fixat mig lite att äta... sen kollade jag på "Sveriges Värsta Bilförare". För Markus som jag jobbade med ett tag är med som "coach" för sin kompis Robert som är en av dom deltagande. Det var riktigt roligt faktiskt. hoppas dom kommer långt :) Men nu ska jag kolla på "Samantha" och sen blir det till att sova :)

Ha de bra!
Pussar&Kramar

söndag kväll...

Varför är alltid söndagskvällen så himla jobbig, är det bara för att man vet att helgen är över och man snart ska tillbaka till jobbet kanske?! skulle nog tro att det är just därför, iaf så är det så för mig när jag jobbar förmiddagsveckan... Men imorn så blir det lite "sovmorgon" iaf, ska vara på utbildning hela dagen så jag börjar inte förrän klockan 08.00 och slutar sen klockan 16.00 så det är ju lite sunk men men, får ju sova lite längre än dom andra får iaf... ;P

Nu sitter jag här och väntar på att timern ska ringa så jag kan ta ut min ost & skinkpaj som doftar underbart gott =) Sen blir det slappa i soffan och sen tillslut gå och lägga sig.. tur att sängen är så nära nu då =) hihihi..

Grattis igen till min underbara bror som vi har firat idag, vi fick supergott fika och en favorit tårta =) tack för en trevlig eftermiddag =)

Pussar&Kramar

090125

Vad är det för en dag, är det en vanlig dag, nej det är ingen vanlig dag för det är Robbans födelsedag, HURRA HURRA HURRA!!!!!

Ja idag fyller min käre bror 26år då =) Så vi ska dit i eftermiddag och fira honom.  Börjar bli gammal nu du.. ;P


GRATTIS BRORSAN!!!=)




Ja igår så var ju Robban & Anna här en sväng o fikade o tjötade, väldigt trevligt =) Sen åkte jag ner till Annelie & Andreas hus för att hjälpa dom lite igen, Vi målade hela trappuppgången och runta alla dörrar uppe på andra våningen, för där nere hade dom redan målat. Det gick riktigt snabbt faktiskt, så idag ska dom måla det en gång till så det verkligen täcker överallt och så. Åkte väll därifrån vid 21.15 tror jag.

Sen när jag kom hem så åt jag lite och kikade en stund på tv, sen kom jag på att jag skulle dra ut mina madrasser till sängen och lägga dom i vardagsrummet ist. Det är ju faktiskt som så att jag ska åka o köpa färg imorn tror jag för att sedan måla om hela sovrummet... står inte ut med hur det ser ut längre, Ett par jävla klantar som har tapetserat där inne alltså, Det är tapetlim kladdat precis överallt så man ser hur det lyser vitt nästan överallt, inte så kul med tanke på att tapeten är mörkt blå..... Så nu blir det målning där inne som gäller... sen har ja gjort om överallt i lägenheten utom klädkammaren och tvättstugan, och där gör jag nog alldrig om.. bara jobbigt och bökigt.. ;P

Nej nu ska jag käka lite frulle och sen grejja lite här hemma.. =) Så ha en skön söndag!

Pussar&Kramar

Men vad f*n!!!

Vaknade för ett tag sen med en sjukt sprängande huvudvärk och känns som jag hade feber också, men nu har jag varit uppe ett tag och lyckats få i mej lite Ipren och en massa vatten så känner mig inte febrig längre men har kvar det mesta av huvudvärken... Kan ju kanske vara så enkelt att det är mitt egna fel eftersom jag inte använd glasögonen på väldigt länge nu... ögonen kanske säger ifrån tillslut, vem vet. Nu sitter glasögonen iaf på plats på näsan igen så får vi se om värken kan släppa lite till kanske.
Det var ju så himla typiskt också eftersom jag skulle ner idag med och hjälpa Annelie & Andreas i deras hus, var där och hjälpte till en del iaf igår.. blev nog mest prat men idag skulle vi ju måla i hallen o sånt, och det sista av köket skulle rivas ut och så, får se senare sen om ja känner att jag orkar åka ner och kika lite iaf =)


Jaha nu är det lite senare och jag har fått i mig lite mat och mera vätska... och nu är huvudvärken så gott som borta.. äntligen, så nu bakar jag lite till fikat som ska bli när brorsan och Anna kommer hit vid 16.00. Ska bli gött att träffa dom lite och gosa med lille Noah =) Alva är inte med idag för hon är hos sin mormor & morfar i Grästorp och blir bortskämd =) som man brukar bli när man är hos sina mor & farföräldrar =)

Så efter att vi fikat och tjötat klart och Brorsan fått med sig mina gamla högtalare till sitt garage, då ska jag smita ner till Annelie & Andreas igen och se om dom behöver någon hjälp, också måste ja ju se hur långt dom kommit sen igår ;)

Nej nu ska jag ta ut en kaka ur ugnen och sen sätta in en paj istället =)

 

 
Muuuums!!!!


Ha det så bra alla där ute =)

Pussar&Kramar

Lördagen den 17/1-09

Ja här är lite av korten från festen i lördags.. det blev rätt mkt kort men blogg ballar ju ur hela tiden så det tar ju evigheter att lägga upp alla så här får ni en del smakprov ist. =) Jag hade superkul på festen, blev dock för berusad för att följa med ut på stadt senare på kvällen... men de gjorde inget för på stadt splittras ju typ alla ändå. vaknade klockan 08.00 dagen efter och mådde skit bra.. sen låg jag i soffan och slappade hela dagen =) såååå jädra skönt var det =)

   


   


   

Party =)

Ja idag blir det party =) ska först vara här hemma hos mig och sen blir det utgång på stadt... ska bli riktigt kul för jag har inte varit ute på väldigt länge, inte ens vid jul där var jag ute så nu är jag riktigt sugen på party faktiskt =)

Vet inte riktigt hur många det är som kommer men en del blir det iaf, men vi fixar nog till det så det blir en riktigt dunder fest skulle jag tro... man behöver ju inte vara många för att ha kul =) Det är personerna som gör festen kul =)


Jag lovar att festa åt dej med Erica :) och du är alltid med oss i tanken även om du inte är med kroppsligt ;P Men sen när du kan följa med så blir de riktigt party igen :) puss på dej gumman, Älskar dej<3 och tack så jätte mkt för presenterna :)

Nej nu ska jag börja göra mig iordning... hoppas ni får en bra kväll där ute =)

Pussar&kramar

090116

ja idag blir man ett år äldre, inte för att det känns, men man närmar sig ju 25 med storm steg nu.. usch säger ja bara... ;P

Idag är jag ledig från jobbet för jag kännde att det skulle vara skönt, sen ska ja ju ha kalas ikväll så jag måste fixa och grejja med mat och städning och allt sånt. Ska åka in till stan om en liten stund och leta efter en klänning tills imorn när jag har fest, måste även köpa alkohol =) och en del smått o gott... nej nu är det dags att ta tag i mig själv och göra mig iordning och dra in till stan.

Ha en underbar dag =)

Pussar&Kramar

Busted...

Jaha, nu har man själv åkt dit då... precis som så många andra redan gjort, Jag har officiellt blivit galen i Ben&Jerrys glass, den är sjukt god alltså... jag köpte en sort med choklad&vaniljglass i också var det även brownies och chocolate chip cokies deg i. Den hette "Half Baked"

Mmmmmmmmmmmm....... så himla god =)


Jag har funderat ett bra tag på vad allt detta skrivande om en speciell sorts glass var för fjanteri. men nu vet jag att denna glass är värd vart enda fina ord som kan skrivas. Köpte min första burk i lördas när jag och Sofia hade myskväll. men vi åt aldrig någon glass, sen på söndagen så kom jag på att jag hade ju faktiskt en burk med glass i frysen och sen var det nästan helt omöjligt att sluta äta av den.. gick och "smakade" på den ett par ggr ;P Jag kan verkligen rekomendera er att testa denna glass... speciellt ni glassälskare =)

Jobba snart igen..

Imorgon ska man tillbaka till jobbet igen då, men det blir ju bara imorgon och på torsdag för sen är det helg igen :) Blir lite såhär upphackat i vissa veckor, men det kan vara rätt så skönt faktiskt :)

Idag har man inte varit direkt produktiv iaf, har gått upp, duschat och sen suttit och läst hela dagen fram till ca 17.25. Dä kom Veronica och hämtade upp mig så drog vi in till lisch för att ha en skön kväll hemma hos Annelie, blev till att beställa mat och bara sitta o snacka lite och så kikade vi "lite" på drömkåken samtidigt, men det blev nog mest prat faktiskt... ;) Det var jätte kul och träffas tjejer :) Får vi ta o göra om... snart...

Nej nu ska jag lägga mig och läsa lite till innan kudden ropar efter mig ;) Hoppas ni haft det bra allihopa.

Pussar&Kramar

Trettondagsafton...

ja det är det idag och här sitter man ensam hemma och bara tar de lugnt o skönt. Det är en sak som man uppskattar alldelles för lite tror ja, att bara få sitta ett tag för sig själv och slappna av & få fundera på allt och inget. Jag gillar det skarpt, det är oftast då jag kommer på en massa saker som jag gått och tänkt på ett tag men sedan tappat bort bland alla andra tankar... Det är nyttigt..

I helgen har det varit både lugt och inte lugnt, i fredags så var vi hos Veronica en sväng först ( jag, elenor & veronica) men sen ringde Erica och vi drog oss vidare till henne och lilla Olivia för att umgås där istället =) Det var så himla kul att träffas ihop igen allihopa, man kan ju inte direkt säga att det var igår det hände senast. Jag drog mej hemåt vid 22.50 typ.. skulle ju upp o jobba klockan 07.00 på lördagen så det gällde allt att försöka få sova någon timme iaf, det blev inte mkt sömn som vanligt men hoppade upp när klockan ringde vid 06.00 och gjorde mig iordning och drog i väg till Götene för ett 8-timmars pass. Dagen gick jätte fort så det var lugnt, nästan lite för lugnt ibland.. jag o René gick nästan och trampade på varandra ett tag där. Men de e ju skönt att det inte krånglar jämt =) efter detta "jobbiga" arbetspass åkte jag hem och kände att jag var riktigt party sugen faktiskt.. och det mina vänner det händer inte allt för ofta nu för tiden.. så jag, Veronica & Elenor bestämmde att vi skulle sitta o dricka lite hemma hos Veronica, kvällen slutade sedan hemma hos Thomas med mer alkohol än det var tänkt men det var så sjukt kul att få träffa en del av det "gamla" gänget och festa ihop med dom igen =) stensomnade på Veronica & Anders soffa ( Tack så jätte mycket för sovplatsen ;P ) efter att ha mumsat i mej en nybakt fralle med skinka på, Veronicas mamma hade kommit dit med lite bröd.. mmm vad gott och behövligt det var =)

Vaknade ett antal ggr på morgonen pga stark sol och 2 små busiga katter =) när klockan var ca 10 så gick ja upp och gjorde iordning mina saker och drog hem, Vi skulle nämligen fira mamma klockan 15.00 på eftermiddagen så jag ville hem och fixa lite innan det var dags för detta. Som tur var så blev ja inte ett dugg balis denna gången heller... vi får hoppas att det håller i sig nu =)

Idag har jag varit lite på stan med pappa för att leta efter ny tv då min är påväg att gå sönder... hittade en ja vill ha men den fanns ej i lager... en 50" samsung som var skit snygg =)

Här kan ni se den =)

får la se när dom kan tänkas få in den igen.. Sen har jag bara slappat och haft de skönt ;P


Här är lite kort från helgen.....

Här är jag med lilla Olivia i famnen =)


Och här är det Veronica med Olivia i famnen




Nu blir det lite kort från lördagens "partaj"..hihihi


     
Veronica blandade till en drink som vi var lite skeptiska till allihopa men ack så god den blev =)


Hemma hos Thomas senare på kvällen... =)
             


Kul som attans var det iaf.. hoppas det blir en favorit i repris snart igen, kanske på min fest när ja fyller år =)

Ha de så bra alla där ute i kylan...

Love& Kisses

RSS 2.0