<3<3<3

VAAAAAA!!!

Det är inte klokt vad fort tiden går, nu är det redan dags för ännu ett firande av att man har blivit född. Håller på och bakar för fullt just nu så det luktar ju riktigt gott här hemma kan ja säga :)

Hoppas att man blir klar i någorlunda tid bara så man kan göra nått mer än att slita i köket :)  Kanske inte borde sitta här och skriva då.. nej men nu ska jag fortsätta här..

Ha en bra kväll :)








HÄR ÄR DET!!!

Ja det blev ett skidställ inhandlat idag då! Drog med mig morsan in till stan som smakråd och skidstället passade perfekt :) Tur att man gått ner en del i vikt :) Ska bara köpa en mössa eller ett brett pannband nu så är jag klar :)

Här är min nya jacka och mina nya byxor :)


Jag är riktigt nöjd måste jag säga :) Längtar tills vi ska iväg nu :)







Lite shopping...

Idag har jag varit inne i stora staden Lidköping och shoppat lite... bland annat 2 parfymer, skidhandskar, plånbok, skissblock med olika sorters blyertspennor, adressbok och sen storhandlade jag mat med.

Här är lite bilder på det jag köpte...











Imorgon ska jag in till stan igen och förhoppningsvis köpa ett skidställ. Men det får ni se bilder på imorgon...

Ha en bra fredagskväll.. det ska jag iaf, Köpa god mat o kolla på film med underbara vänner :)







OBS! jag glömde kortet på adressboken men det är en svart skinbok bara, så inget ni behöver se på kort ändå ;)

2010!!!

Ja då är det ett nytt år nu då. Och hittills så känns det bra :)  Har inte någon resume på det året som har gått... tycker det är bättre att blicka framåt... Jag hoppas att dett året har mkt roligt att bjuda på. Ser framemot v10 först och främst just nu. Sen är det väll midsommar och semestern som hägrar efter det skulle jag tro. Firmafest får man väll se om det blir någon iår... det vet man ju aldrig.

Jag sitter här och skriver en liten snutt nu medans mitt bröd ligger och jäser. Har fått någon liten mani på att baka för tillfället. Så idag har det bakats rågkakor, grahamfrallor och grahamthekakor, hade tänkt baka lite hallongrottor med men får se om jag orkar och hinner.. Skotta behöver jag gå ut och göra igen med ser jag här utanför fönstret. gjorde det vid 14-tiden men det syns inte ens nu.

Hoppas alla har haft en bra jul och nyår.. det hade jag iaf, umgicks och firade med nära & kära :)

Puss & Kram

RSS 2.0