Måndag igen...

jaha, lika roligt som vanligt när man upptäcker att helgen är över, or not!!

Har iaf haft en väldigt rolig helg... Onyktert som fasen var det på lördagen iaf.. så nu får det nog bli nyktert ett tag känns det som :)

Tog knappt några kort i lördags som jag sa att jag skulle.. glömde detta :)
Men men så är det ibland... imorses vaknade jag med en fruktansvärd smärta i halsen, och den är svullen som satan, inte roligt alls.. har druckit en massa honungsvatten och det känns lite bättre nu.. får väll se hur det utvecklar sig. Förhoppningsvis så är det bara en vanlig förkyldning som går över snabbt :) Nej nu ska jag fixa det sista innan det är dags att åka o hämta brorsan för att sedan bege sig mot jobbet..

See ya!!!

Party party!!!!!

Ikväll blir det ljusparty/PARTY hemma hos Annelie :) ska bli riktigt kul..
Måste göra mig iordning nu.. vet att jag inte skrivit här på ett tag men jag ska försöka lägga upp lite bilder imorn och skriva lite mer då.. just nu är jag hyperstressad :)

peace out <3

ÄNTLIGEN!!!

Idag har äntligen den tredje boken i Twilight serien kommit. Har redan bok 1,2 & 4 här hemma men 3:an var försenad. Den skulle komma inom 5-15 arbetsdagar... men det tog över 1 månad innan den kom, jävligt irriterande när man bara går och väntar på den... har läst bok 1 & 2 redan, har till och med läst dom 2 ggr. Och nu ska jag äntligen få börja med 3:an då :) Älskar verkligen Twilight serien. Stephanie Meyer skriver väldigt bra..

Nu sitter jag och kollar på Kyle XY sen ska jag åka ner till Annelie & Andreas.

Ha en bra fredag där ute i regnet ...

puss&kram

Söndag...

jah då var det söndag igen då.. känns inte som att jag ens har haft någon helg, men det kan ju iofs bero på att jag jobbade igår. Så nu har man jobbat 6 dagar tidigt, och det kändes igår kväll kan jag tala om.. somnade redan vid elva, men jag kunde ha somnat redan vid åtta om det hade vart så. Gick upp vid halv tio idag och jag känner mig faktiskt ganska så utvilad nu... Nu är det en 4 dagars eftermiddags vecka som väntar då :)

Det är inte långt kvar tills vi ska på Ladies Night nu... längtar jätte mkt, ska bli så kul att komma iväg lite och roa sig =) Och med underbara människor också =)

Nej nu ska jag slänga in en tvätt här.. ni får ha de så trevligt denna blåsiga söndag =)

Tävling!!!

Jag är med i en tävling hos Linda Blom, som tävlar ut en del hår produkter. Hoppas verkligen på att jag kan ha en chans att vinna. Gå in och tävla ni med :) Gå in här TÄVLING




Lycka till!!!


Lördag = Sovmorgon :)

ja idag fick man ju äntligen sova ut då.. underbart skönt :) Vaknade vid tio-tiden, gick då upp och åt lite direkt. Sen bar det in mot stan för att inhadla lite alkohol och andra saker. Hemma igen vid 12.40 elle nått. Då gjorde jag lite lunch. Och nu har jag precis duschat av mig efter att ha klippt gräset..

Undr vad som kan tänkas hända ikväll då.. kanske inte nått, får väll se. Kanske sitta hemma och kolla på film elle nått?!

Nej nu ska jag slänga mig i soffan en stund.. ha de bra.

Love Yaa<3

RSS 2.0