Nu är det snart dags...

Ja nu är det snart 2009 då och ett nytt år med nya äventyr och händelser ser vi fram emot... Året som varit har inneburit en hel del för mig, Man har förlorat en del kompisar som jag hoppas att man kan hitta tillbaka till, man har fått en del nya kompisar som jag hoppas att jag aldrig förlorar. Jag blev faster den 12/8-2008 till en liten Noah som jag avgudar, man kan inte göra annat med detta lilla charmtroll =) Har haft en jobbig period men jag har kämpat på och äntligen lyckats ta mig ur den... Jag flyttade tillbaka till Källby från Lidköping, det bästa jag gjort tror jag.
Jaja det har hänt väldigt mkt under detta år och det lär nog hända precis lika mkt kommande år... det är så det är helt enkelt. Inget år blir som man vill, tror eller hoppas på.

Ikväll blir det inget partyparty firande utan jag ska få ett lugnt och skönt firande med några jag älskar och bryr mej om enormt mkt, nämligen min bror Robert, hans tjej Anna och deras 2 underbara barn Alva & Noah. <3 Det ska bli jätte kul att få umgås med dom. =)

Nu tänkte jag lägga in en hel hög med kort.... det är lite blandade bilder.. Har ju inte lagt in så mkt på ett tag nu så här kommer det....

Vi börjar med lite kort från när jag och Moa hade en myskväll med matlagning och vindrickande, slutade med TP spelande då även Erik var med...




Och här kommer det lite kort från när jag var och hälsade på min svägerska och lille Noah en sväng på kvällen.








Här kommer det lite kort från julafton hemma hos mor o far =)




















Jaha nu ballade blogg ur och jag kan inte ladda upp fler kort, men det blev ju en del iaf..

Gott nytt År alla där ute, hoppas ni får en bra nyår  =)


Love&Kisses

Hej igen...

glömde bara att skriva det att jag ska lägga upp lite kort från jul och så snart... förhoppningsvis ikväll men vi får se =) Ha det så bra nu alla där ute..

Tjillevippen ;)

Guuud sikken liten sötis =)

Ja nu har jag varit hos hemma hos Erica & Mattias för att kolla in det nya tillskottet i familjen, lilla Olivia, Och gud vad söt hon är =) Hon har ju fått liknande näsa som mamma Erica det syntes direkt ;) Och pappa Mattias mörka hår =)
Det gjorde ni bra Erica & Mattias!


Ett gammalt kort från förra nyår på de nyblivna föräldrarna..... =)


Hoppas ni får en trevlig nyår i år precis som vi hade förra året =) och att vi ses snart igen =)
Massa pussar & kramar till er <3

Grattis Erica & Mattias!!!

Ja nu har den lilla poppat ut och det blev en liten Olivia precis som jag trodde =) Hoppas allt gick bra och ni kommer hem fort så jag kan få komma och kolla på den lilla och krama om er båda rejält. Ett STORT grattis till er båda....

Älskar dej gumman, hoppas allt gick bra <3

uppehåll...

ja det kommer inte att bli så mkt skrivande här på ett tag.. känner inte att ja orkar med detta just nu.. Har en massa annat att tänka på och lista ut vad/hur jag ska göra med en del "saker".. Så jag orkar inte med allt för tillfället...

Ni får ha det så bra så länge.. hoppas att ja orkar skriva nästa vecka eller så blir det kanske efter jul.. om allt har lugnat sig...

Måndag...

Jaha då var den här helgen på väg mot sitt slut då. Det känns som att man inte ens hinner sluta innan man ska tillbaka till jobbet igen... Men imorn ska jag göra en massa saker efter jobbet så det blir inget vilande inte.. Ska göra köttbullar, åka in och kolla efter julklappar, leta fram min ljusslinga och köpa alla ingredienser som ja behöver när ja ska baka bröd, tror det blir på onsdag, men ja får se när jag hinner med det också... =)

Jag Annelie och Erica ska ju hitta en passande dag och kolla på Mamma mia också =) kanske får bli på fredag...
Sen så ska ju jag och Annelie försöka och komma ut o gå lite någon dag med. Tänkte att jag skulle ringa ner till brorsan och Anna för att se om man kan få låna med sig Noah en sväng ut kanske ;)

Sen måste jag ju inhandla allt tills på juldagen då jag har bjudit hit mamma och pappa på middag, men vi ska inte äta julmat utan det blir något annat så man växlar lite för det blir ju julmat både på dagen och på kvällen på julafton. Ska bli väldigt kul att få bjuda dom lite också =)

Nej nu ska jag fortsätta med mitt gossip girl tittande.. ha de så bra så länge... ;)
Puss Hejj

Pepparkakshuset...

ja här är bilden på mitt lilla pepparkakshus som jag gjorde igår...



Är faktiskt ganska så nöjd ändå.. även om det blev lite mer klenande än jag hade räknat med.. nästa år blir det till att baka ett eget som mamma alltid gjorde när vi var små... =)

Puss Hejj

yeeeeees

nu har man städat klart då och sen har jag faktiskt gjort ett pepparkakshus :) Kommer in bilder på det om en stund.. nu ska ja fortsätta o grejja.. ikväll blir det tjejkväll =)

hörs snart igen...
Puss Hejj

Snöskottning...

Jaha, nu har man varit en duktig tjej och husägare o varit ute och skottat snö då... inte direkt det roligaste man kan göra men det var behövligt, för man måste ju kunna gå utanför här utan att få en massa snö i skorna..



Ja vad händer ikväll då... har inte en aning än så länge, men blir nog kanske till att åka en sväng mot götene och umgås med Adde och dom för det var riktigt längesen nu som ja gjorde det... Kanske blir det lite drickande... kanske inte.. vi får se vad kvällen har att erbjuda.. =)


Åhhh..gud vad fint...
Puss Hejj

Snö,snö & åter snö...

ja nu kommer det en massa snö igen, får väll se hur länge den får vara kvar denna gången... man hoppas ju på att det kanske kan bli en vit jul iår, för det var riktikgt längesedan, iaf som det låg ett tjockt lager med snö och det är ca 3-4 minus också dalar det ner lite snöflingor så där fint :) Hoppas, hoppas... ;)



Se bara hur underbart det ser ut... =)


Ja nu ska ja inte skriva mer om snön, utan det blir lite skrivande om annat också blir det en del bilder nu då som jag lovat...

Först så kommer det lite bilder från hotellet i kristianstad, inte det snyggaste men det funkade, förutom det att jag hade en heltäckningsmatta i mitt rum som antagligen var full med damm och annat som gjorde att jag blev helt igenbommad i näsan så fort jag var inne på mitt rum. inte så kul på nätterna då ja kunde vakna av att ja knappt kunde andas. Här är lite kort nu då =)

   

   
ja så här såg det ut, inte det snyggaste hotellrummet jag varit i men det dög för 3 nätter.


I onsdags så var jag ner i nordskog hos Anna & hälsade på lite, är ju allt för sällan man träffas men det ska det bli ändring på... gosade med lille Noah som växer så fort så man kan nästan tro att han ska börja gå snart men han är ju faktiskt bara 4 månader idag den 12/12-08.. Men det går riktigt fort. Ja fick jätte gott fika också satt jag och Anna o pratade om lite allt möjligt, sen var det dags för mig att åka hem o göra middag innan jobbet medans Anna skulle knalla upp till skolan och hämta Alva när hon slutade. Men det var så himla kul att få träffas lite bara vi, och det får vi göra om.. sen ska ja komma ner och hälsa på oftare, jag lovar.. =)

Ett litet kort på mig och Noah från i onsdags...


Skriver snart igen... lovar..ha de så bra så länge i snöyran =)
Puss Hejj

Dålig uppdatering,

ja det kan man ju lugnt säga att det har varit det sista.... men ja har inte orkat sitta framför datorn på förmiddagarna och sen när ja kommer hem på natten så somnar jag ju.. =S

men ikväll är det sista kvällen att jobba denna veckan så då kan jag nog hålla mig uppe lite så jag kan skriva några rader här, och om ja inte orkar det så är ja ju ledig imorn så då SKA jag orka det... men nu ska ja fixa lite här innan jag åker till jobbet..

Love&Kisses

Hemma igen...

och det var riktigt kul att vara på utbildning faktiskt.. hade ju en hunk som kursledare så man hade nått att kolla på hela tiden ;) inte helt fel det du.. :) nej men själva kursen var också bra men det känndes som att det var väldigt mkt att ta in i skallen på bara 3 dagar... jag åker gärna på utbildning igen, om det är samma kursledare vill säga ;P
 
Det var riktigt segt att åka dit och hem bara, det visade ju sig då att det var lite längre än vad vår chef sa... det var ca 40mil och inte 34... sen körde vi typ 10 mil fel när vi var på väg dit.. riktigt jobbigt, vi var inte nere förrän 22.15... så nästa gång jag åker någonstans så får dom fanimej se till att vi får en GPS... annars åker jag inte.. om det är långt bort alltså, ska ja på utbildning elle nått häromkring så är det väll lugnt =)

jaja, nog pratat om detta, kommer lite bilder på hotellrummet senare, nu är ja så sjukt trött eftersom vi var tvingade att jobba idag med 6-15 fast vi inte fått våra 11 timmars vila som vi ska ha egentligen.. men så är det när det gäller mitt jobb, dom gör lite som dom vill med sin personal, och inte fan hjälper det att man har facket att vända sig till för dom är ju bara ena jävla nickedockor och gör precis som företaget säger... så nu börjar man allt fundera på att gå ur faktiskt, får la se hur ja gör. Ska lägga mig o sova om en liten stund tänkte jag.. har precis kommit hem från Annelie & Andreas, va där och kollade på Idol och sen en skit hemsk film som var verklighetsbaserad... den var riktigt hemsk, det var ingen av oss som kunde kolla hela tiden för det var så sjuka och hemska saker som hände... Usch säger ja bara.. den ser ja inte igen..

Skriver nog mer imorn.. ha de gött så här mitt i natten =)
Love&Kisses

RSS 2.0