-

Ja nu sitter man här igen på en söndag kväll då och skriver lite... men ja har inte ångest för att ja ska jobba eftersom jag faktiskt är ledig imorn =)
Har precis ätit lite här nu.. det blev varma mackor... mums =)
Helgen har varit lugn och skön.. tycker att det är väldigt gött att bara vara hemma och ta de lugnt. Är lite trött på allt festande just nu.. är nog bara för jag jämt blir så bakis.. =(

I fredags så hade vi skiftkampen med jobbet på västerby i Götene. Det var brännboll som gällde men ja var inte med o spelade för jag har fått eksem på händerna igen.. =(=(=( Har inte hunnit ladda upp bilderna från det men de kommer.

I lördags så jobbade jag mellan 07.00-10.30. det va inventering på jobbet. segt men de gick bra. Sen stannade jag en sväng hos pappa och tjötade lite och vi bestämde att ja skulle komma dit och äta middag. Korvstroganoff blev det. Ingen kan göra lika god som pappa =) Sen lånade jag deras trimmer och tog bort allt långt gräs som växt upp runt altanen och vid häcken. sen på kvällen så åt jag och pappa kräftor.. Mmmmm så himla gött alltså =) drog till götene en sväng vid 21.00 och åkte och hälsade på Moa. Vi kollade på tv och tjötade lite sen åkte ja hem vid tolv typ för ja var väldigt trött.

Idag har jag och pappa varit inne i lisch och handlat lite mat... har äntligen köpt en ny mopp till att tvätta golvet med, den jag hade innan var så himla kass så det va dags för en ny =) Efter det så har jag bara varit hemma och slappat.
Och nu sitter jag här och skriver. Mamma kommer hem idag också... hon har varit i stockholm och sprungit tjejmilen.

Börjar bli lite nervös inför på tisdag.. Jag vill att dom ska hitta vad det är som är fel men samtidigt vill jag inte att det ska vara något heller. Jobbigt att gå och tänka på det hela tiden.

slut för idag..... =)

Love&Kisses

...I have a pain in my heart...



Högt uppe på berget,

Jag har till en vän,

Förlorat mitt hjärta.

Får det aldrig igen.

En tjuv som stjäl pengar,

Blir haffad en dag.

Men mot kärlekens tjuvar,

Finns ingen lag.


En dag, utan kärlek får en tyg blomma att vissna.
en timma utan vänskap får en döv att höra din sorg.
Men en minut utan hopp är slutet för ett liv i lycka


Glömma eller förändra...??!



Ja alla har vi ett förflutet. En del vill helst glömma det och en del kommer ihåg det med glädje. Men jag har faktiskt börjat tro att man kan använda sig väldigt mycket av sitt förflutna för att få sin framtid att bli något bättre och förhoppningsvis få det som man vill ha det. Men ofta vill man ju bara glömma allt som hänt i de förflutna och många mår dåligt av det till och med. Kan man då verkligen få det till att bli något bra tillslut???
Jag hoppas verkligen att man kan det... annars är det nog många, precis som jag, som ger upp hoppet.

Måndag... =(

ja då är det måndag igen då och det är dags att gå tillbaka till jobbet efter att ha haft 4 veckors underbar semester... känns inte alls lockande kan ja ju tala om... Har stora planer på att söka mig någon annan stans, är så himla trött på mitt jobb för tillfället... och det känns ju inte direkt som att de kommer bli roligare heller.

I helgen va de party iaf, Först var vi hos Pernilla som fyllde år och sen drog vi vidare till Thomas som också fyllde år =) Det var en riktigt rolig helg... fick i mig lite för mkt av det goda bara så ja mådde lite sådär senare på kvällen... men igår mådde jag faktiskt bra, åt en macka när ja kom hem och sen va ja pigg igen.

Lite pics från festen hos Pillan...
     


I torsdags så kom Anna och lille Noah hem från BB så då var jag, mamma och pappa där på kvällen och hälsade på. Han sov mest medan vi var där men precis de sista så blev han lite gnällig och så. Han är en riktig sötnos.

Stolt pappa och lille Noah
 


Love & Kisses

Tillbax igen...

Ja nu e det kanske dags att skriva lite här igen då... har ju inte gjort det på ett tag. Har slarvat lite och inte orkat med det. Men nu har jag en del att berätta iaf =)

Har lite bilder på hur det blev när jag målat klart bilden på Marilyn Monroe på väggen, har inte målat klart blommorna men det kommer en bild på dom senare när dom e klara dom med. Men på dessa bilder ser man bara var det e meningen att dom ska vara sen när de e klara...

   



Igår var jag på Liseberg med Moa, Annelie & Erica. Det var riktigt roligt, tyckte lite synd om Annelie och Erica som inte kunde åka nått eftersom båda har en liten extra person i magen just nu ;) så dom hade hand om min och Moas väskor medan vi åkte en massa saker. Men vi spelade en hel del också... inte gick det nått vidare bra men vi hade kul iaf.. =) Moa vann en resväska på hus&hem-hjulet och jag vann en liten,liten väska med godis i... annars blev det inga andra vinster. Vi hade de bra fram till ungefär 16.00 tiden... då började det ösregna och vi blev ganska fort blötta och kalla... så när klockan va 17.00 så började vi dra oss hemåt, då hade vi gjort allt det som vi kom för att göra =)

Tack för en jätterolig dag tjejer! Det får vi ta och göra om snart igen... =)

Här är några kort på mig och Moa när vi ska åka uppskjutet och virvelvinden...
   


Jag fick en liten kompis igår när jag gick ut o rökade på kvällen... inte direkt vad jag väntade att se brevid mig när ja satt där men sällskap som sällskap =)

 

Ha det bra alla där ute...

Love & Kisses

12/8 - 2008

Ja den 12/8 - 2008 var det igår och då blev jag faster för första gången,
En underbar liten söt krabat blev det...

Här är han bara några timmar gammal... Lille Noah


Nu är jag en väldigt stolt faster kan jag tala om... =)

Ett stort Grattis till de stolta föräldrarna, Robert & Anna.
Det gjorde du bra brorsan =)

Love & Kisses

1 hel vecka...

Ja då är Veronica & Anders på semester i 1 vecka nu då i Turkiet. Hoppas dom får kul och tar det lugnt. Kommer sakna dej mkt gumman nu när du e borta men vi hörs och ses direkt när du kommer hem igen.

Igår var Sara här och hälsade på. Först var vi inne i stan en sväng och Sara köpte en del saker till deras lilla kisse som dom ska få i slutet av augusti.
Sen gick vi in på Hjertbergs och handlade lite onyttiga saker innan vi drog oss hem till mig. Vi åt lite och sen kollade vi på film med en massa götta och dricka. Det va en riktig lugn och skön kväll.

Jag har börjat måla motiv på väggen i hallen nu och det ser faktiskt riktigt bra ut än så länge =) Har bara målat klart bilden på Marilyn än så länge men sen ska ja börja med blommorna också. Sen kanske det blir fler kändisar eftersom men det får räcka för tillfället. =)

Love & Kisses

Måndag men ingen måndaxklubben

ja nu var det måndag igen men idag blev det ingen måndaxklubben.
kände inte för det plus att det är extremt dåligt väder... regnar och blåser storm. Och då känner man ju inte direkt för att gå ut och festa, det gör inte jag iaf. Var inne en sväng i lisch precis och kollade läget och det var riktigt dåligt med folk på stadt men jag förstår dom.



Jag gjorde ju världens tabbe förut idag iaf. Ja åkte in till stan för att handla lite saker och när ja kom fram till kassan och hade lagt upp allt på bandet så skulle jag ta fram min plånbok och upptäcker då att jag har glömt den hemma.. ganska pinsamt att plocka bort allt igen och sedan gå tillbaka med allt och sedan gå ut och försöka låtsas som ingenting. KLANTIGT!!!

Ser fram emot att jag ska hitta på nåt med Sara i veckan, det var ju ett tag sen vi gjorde nått nu.
Får hoppas på att det kan bli lite bättre väder bara =)

Såhär vill vi ha det igen =)=)=)



Love & Kisses

Söndag...

ja då var det söndag och man har kollat på tre helt sjukt bra program...
Först var det Robin Hood på tv4, sen var det Moonlight och Bones på kanal 3.

Moonlight är helt klart mitt favvoprogram just nu.. vill inte missa ett enda avsnitt....
Sitter alltid på söndagar och bara väntar på att klockan ska bli 19.00 =)



Ja igår va ju lugnt den tråkigaste lördagen jag haft på väldigt, väldigt länge... =(
jag var bara hemma och kollade på tv.... åkte en sväng till lisch för att handla en del saker så ja kunde göra mig lite mat... annars satt ja hemma och tråkade, fick erbjudande om att komma
på en fest men ja kände inte för de eftersom ja va nykter och klockan hade hunnit bli ganska så mkt.

höppas alla andra hade en rolig kväll iaf...

Love & Kisses

hmmm

ja då är det lördag då och alla håller på och gör sig iordning för att festa och ha kul... skulle jag med ha gjort men de blev inte så... typ alla ska ju ut senare ikväll till olins och så och det känner ja att de har jag inte budget till just nu... så de får väll bli till att sitta hemma och tröka som vanligt=(
 Är skit sugen på att göra nått men vet inte vad...

En riktig pissig skit lördag är vad detta är....


Fredag natt och rastlös...

Ja här sitter man nu då mitt i natten och kan inte sova..
Kom hem för en liten stund sen, har varit i Götene med Veronica & Erica. Fast först var jag bara med Veronica för jag åkte till Götene runt 15.00 någon gång och plockade upp henne sen drog vi till Jula i Skara och köpte en fläkt till mig... Var där i söndags och ville köpa en men då var dom slut så jag hoppades på bättre lycka denna gång, och tänka sig att det hade jag =)  Fick äntligen med mig min efterlängtade fläkt hem...

När vi kom tillbaka till Götene igen så drog vi en sväng till Erica när hon jobbade och terroriserade henne lite ;P nej men kollade runt lite och tjötade innan vi drog vidare till JA-Skor, Järnia & ICA i väntan på att Erica skulle sluta jobba. Vi drog oss mot parkgatan igen och väl där så tog vi med oss Veronica & Anders små kissekatter ut på en liten "promenad" eller vad man ska kalla det.. Pärla var livrädd för bilarna och ville bara ligga i Veronicas knä och Bamse var mest intresserad av att tugga i sig en massa gräs...

Tillslut blev klockan 20.00 och då var Erica nyduschad och klar för en eftertraktad middag... vi var sugna på kinamat men när vi kom fram till "Asia Corner" så hade dom ju såklart semester stängt så då drog vi till "Canton" i Skara istället, mmm vad gott det var =)

Sen drog vi hem till Erica & Mattias och satt och tjötade lite skit bara sen var det dags att låta lilla Erica få gå och lägga sig eftersom hon jobbar imorn/idag (lördag)
Så då drog jag och Veronica till Adde en sväng och spelade GuitarHero, gick inget vidare men man måste ju få skratta lite ibland =D


Sen när jag kom hem så satte jag igång med att montera ihop min nya fläkt direkt och nu är den färdisch och står i sovrummet så jag kan få sova svalt och skönt inatt =) 


Detta är fläkten ja köpte, fanns ingen bättre bild på den... tyvärr


Och imorn blir det lite sån där alkohol med i leken =)
Vad ska folket göra imorn då???  Finns det något roligt att göra???



Love & Kisses

Fredag... två veckor till =)



Ja idag är det fredag och jag har två veckors semester kvar =) så jäkla gött de du..

Igår så började ja klippa häcken men ja orkade inte göra klart allt så ja tog det sista idag...
Mormor och Morfar kom och hälsade på mig igår och jag fick en så himla fin orkidé i inflyttningspresent. En limefärgad med rödaktiga prickar på... jätte fin va den. sen hjälpte morfar mig med att ta bort getingarna på altan på baksidan så nu ska de förhoppningsvis gå att sitta där utan att behöva oroa sig hela tiden.

   
Äckliga skadedjur är vad dom är dessa hemska odjur...


Igår kväll så va vi hemma hos Adde och grillade. och dom drack lite.. det var jag, Cassandra, Fredrik, Adde, Tobbe, Johan, Stenblom, Linus och Rasmus som kom lite senare för han jobbade. Sen kom det några tjejer ett tag men ja har ingen aning om vilka de va och dom va inte kvar så länge... Kom hem vid 03.15 inatt så de va kul... =)

Ikväll blir de nog lugnt skulle ja tro... Ska nog vara med Veronica och Erica tror ja... nej nu ska ja äta lite här i värmen och sen blir det en efterlängtad dusch, och sedan en tripp till skara och köpa en fläkt.. =)




Love & Kisses

RSS 2.0