Samsung 50" Full HD Plasma... Ja Tack!!!

Imorn så blir det nog till att beställa en ny TV.. Den jag har nu har varit svinbra.. men nu är det en massa gröna fält mitt i bilden som jag inte gillar :) Det är också en Samsung så jag håller mig nog till det med den nya också :)

Så jag ska nog ta och beställa en Samsung 50" Full HD Plasma imorn tänkte jag. Brorsan ska hjälpa mig lite och kolla upp en del saker och om allt är bra så slår jag till...

Kolla här bara.....

Visst är den fin :)


Då var det klart då!

Japp, nu är julen över för iår då. Känns riktigt konstigt. Julen kom så snabbt iår tycker jag.... och var över lika snabbt. Vi får ju vara väldigt glada för att det är en vit jul vi har haft iaf. För det var ju sjukt längesedan det var de sist.
Jaja, hoppas alla hade en bra julafton och att ni fick lite roliga och bra paket. Det fick verkligen jag. Bara en massa saker som jag ville ha :) Kanon bra!!! 

Idag är det ju juldagen och jag har bjudit hit mamma & pappa på middag. Ingen julmat utan det blir köttfärspaj med ädelost och svamp i, och en sallad med massa olika saker. Man blir ändå så trött på jul maten om man äter det hela tiden. Så nu blir det något annat än det iaf. Efterrätten blir glass med cocktailfrukt och sen lite hemgjort julgodis och kaffe :)

Ikväll vet jag inte vad som händer än. Kanske utgång eller så kanske jag går ut imorn istället. Har inte bestämt mig än.

Nej nu ska jag greja här hemma lite. Ha det bra.

Puss

Nu så...

Nu är det inte många minuter kvar tills det är julafton då :)

GOD JUL på er alla där ute i snöyran ;)


Now it´s mine.. <3

Nu är den här och den är sååååå fin =)


Gratis Bio/Presentkort

Jag är ju som sagt medlem på Gratisbio.se Och jag tycker att du också ska bli det. Man kan vara med i en massa roliga tävlingar, sen finns det även en del roliga spel som man kan vinna poäng på. Själv har jag inte lyckats så bra än men det kommer nog snart hoppas jag.

Det skulle vara kul om man lyckades samla ihop såpass mkt poäng så man kan få lite biocheckar eller presentkort.

Gå in ni med på Gratisbio.se och bli medlemmar så ni kan börja samla poäng till allt möjligt =)

Typiskt

Jag har verkligen aldrig tur med saker alltså. Idag fick jag papper från telia att skriva på för att godkänna det nya abonnemanget jag tecknat. Men jag beställde allt förra fredagen, så jag tycker allt att det gått riktigt segt innan jag fått pappren. Får hoppas att man får en liten leverans i början på nästa vecka istället då =)



Så gott folk... vad HÄNDER i helgen då???? Jag är sjukt sugen på att göra nått roligt... Bowla lite eller nått kanske =) Får väll se vad folket ska göra och vad jag känner för... det ändrar ju sig väldigt fort nu för tiden tyvärr..

Är jäkligt stolt över att jag iaf lyckats med att gå ner 10kg från i september. Känns väldigt bra =)  Det är ju fortfarande mer som ska bort alltså men är väldigt glad att jag kommit såhär långt =) Det är en underbar känsla när man kan börja använda sina "gamla" jeans igen efter ca 2 år... =) 20kg till kanske som ska bort.. får väll se...

Nu blir det lite mat här innan jobbet. See Yaa!!!

Pussar

Väntar på leverans...

Nu har jag äntligen beställt en ny mobil =) så nu går man ju bara här hemma och väntar, väntar och väntar. Hoppas att den har kommit innan helgen iaf. Vore väldigt gött...

Nej nu ska jag göra lite mat innan jobbet. Ha de bra!

pussar

Finally...

YEEEEEEEEES!!!!!!!!!!!

Nu är jag på väldigt bra humör. Det är äntligen slut på denna arbetsvecka, som för övrigt har varit ett riktigt helvete,


Måndag = maskinen krånglar som tusan, styckaren trasig i 3 timmar och filmfel nästan hela tiden, och till råga på allt så körde vi 165g bitar som bara smular och går sönder. Det sprättades en hel del ost kan jag tala om. Det säger ju allt när man i vanliga fall kör en pall med 48 ostar på ca 15-20 min, men när vi kör 165g så kör vi kanske 3 pallar på 8½ timme.

Tisdag = Jag fick hoppa in som samordnare eftersom Carina var sjuk. Morgonen började direkt med kaos i form av haverier, datafel och pallar som försvann och hamnade helt fel i systemet. Satt nog inte ner på en stol mer än när vi hade våra raster. Hela dagen sprang jag och Marita runt som idioter och försökte lösa allt.

Onsdag = Denna dagen började ju inte direkt bättre än föregående dag. När klockan var 06.10 så kom truckförarna in till os och var helt hysteriska. Det fanns en massa pallar vid "stolpen" (det är en avställnings yta för pallar som det är fel på) som ingen gjorde nått med sa dom. Grejen är det att dagen innan hade jag varit ute och fixat iordning 4 pallar som dom kunde köra iväg och sen hade jag mailat iväg dom andra till planeringen, planeringen fixade till det som var fel på pallarna och mailade tillbaka att dom var klara, men jag hann aldrig ut och sätta på etiketter på dem. Så det bad vi det andra skiftet att göra. Men det hade dom ju inte gjort då. Så därför fick vi en massa skit för detta idag. Jag och Marita blev som 2 ilskna bin, och sprang upp till planeringen igen för att få alla nya pallnr och vikter. Skrev ut nya lastbärare till dem och gick sen ut till "stolpen" och klistrade på alla etiketter på pallarna. Vi fick inte vår frukost förrän ca 08.40. I vanliga fall äter vi vid 07.30, så vi var rätt så hungriga kan man ju säga. Sen efter frukost så kom hälften av pallarna tillbaka för då hade planeringen gjort fel. Och sen fortsatte det så resten av vårt skift.. Inte en endaste lugn stund.



Torsdag = En något bättre dag än igår iaf. Nu var det inte så mkt strul med pallar och sånt. Nu var det mest att maskinerna inte fungerade som dom ska. Och att en del personer vägrade att jobba med varandra och sånt. Det är ju tydligen ett dagis vi jobbar på. Det känns som det ibland iaf. Hade en del möten att hinna med också.

Fredag = En riktigt bra dag faktiskt. Jag har varit ensam samordnare idag, eftersom Carina var sjuk och Marita var ledig. Marie-Christin jobbade ju också, men hon gjorde mest sina vanliga arbetsuppgifter. Och det gjorde inget eftersom det ändå varit så lugnt idag. Gjorde det mesta som vi skulle göra idag redan innan frukost 07.30 så sen kunde man passa på och göra allt det som vi inte hunnit de andra dagarna :)


Men nu är det iaf väldigt skönt att vara hemma och ha en lugn kväll framför sig med bara en massa mys :)



Och det bästa utav allt... SOVMORGON imorrn.... hihihihihi 
Måste kolla med mamma om hon kan ge mig lite massage imorn... Ryggen är väldigt öm nu igen.. förstår inte vad jag gjort nu för att reta upp den ;)



Nej nu ska jag nog åka in och handla lite smått o gott till kvällen... Hoppas alla där ute får en underbar helg :)

Puss puss ;)


Förresten, hur gött ser inte det här ut då eller ;)


RSS 2.0