Full fart...

Idag har jag och mamma varit på julmarknaden på Hällekis säteri. Det är ju lite väl tidigt egentligen tycker jag, men så är det ju nu för tiden... Tomtarna börjar redan komma fram i en del skyltfönster i början av oktober. Alldelles för tidigt!!!
Jag köpte iaf lite saker på marknaden. 4 flaskor med enbärsmust, 1 påse med schweizermandlar och ett hand målat datumljus. Mamma shoppade en massa mer än mig, men jag tyckte inte att det var så mkt att ha i år faktiskt.

Sen fick jag middag hos mamma och pappa, falukorv i ugn med ris.. mmmm gott =)
Och sen kom brorsan och lille Noah upp en sväng, Och då fikade vi också.

Snart ska jag iväg och bowla... det ska bli riktigt kul.. älskar att bowla =)



Nej nu ska jag sminka mig och äta lite innan vi ska åka.... ha en bra lördagkväll<3


Julstämning...?!!

Nu har man snart jobbat klart hela denna veckan med då, bara ett pass kvar. Sen är det 3 dagar ledigt. Nu bara rusar tiden fram och det är bara ca 4 veckor kvar till 1:a advent... det ska bli mysigt att sätta upp alla adventsljusstakar och stjärnor. Det blir väldigt mysig stämning inne när allt sånt kommer upp.

Den 9/11 så åker jag och mamma till ullared och shoppar lite. Perfekt nu innan jul, man kan ju hitta mkt julklappar till dom små barnen där :) och sen även en massa saker till dom "stora" barnen. ( dom som aldrig kommer bli vuxna :) ... )
Ska kolla efter olika tyger och gardiner, för det är dags för lite nytt här hemma nu känner jag. Sen få man väll se vad mer man hittar för kul :)

Läste i ett reklamblad som jag fick i fredags tror jag att det är julmarknaden på Hällekis säteri i helgen nu, så dit blir det nog en tur skulle jag tro. Måste ju köpa lite schweizer mandlar och julgodis. Sen vill jag även ha enbärsmust, det är riktigt gott de. Det är faktiskt enbärsmusten som är föregångaren till dagens julmust :) mumma;)

nepp nu ska jag fixa o dona lite här hemma.. have a nice day!



Massa gottiga saker på detta bordet iaf :)


Vart tog energin vägen?!!!

Ibland blir jag fan i mej rädd för mig själv alltså. Gick här hemma och grejade lite och upptäcker efter ett tag att jag lyckats starta den ena plattan på spisen så det började lukta bränt i hela köket. Väldigt lyckat, sen går jag och pratar för mig själv titt som tätt. Det är väll kanske inget ovanligt men det känns ganska så sjukt faktiskt när man kommer på sig själv med att försöka ha en konversation.... med sig själv..
Känner att jag verkligen inte har någon energi till nått just nu.. känner mig trött, deppig och allmänt otrevlig. Kanske är som mamma säger, att det beror på att det börjat bli så mörkt nu. Det har ju faktiskt blivit bra mkt jobbigare att komma upp ur sängen nu när det är kolsvart ute när klockan ringer 04.30 på morgonen/natten. Känns inte mänskligt att gå upp så tidigt för att jobba, men man får ju faktiskt vara glad att man fortfarande har ett jobb att gå till....

Får iaf sova ut ordentligt imorn och det ska bli så sjukt Underbart =)



Men nu ska jag åka in till stan och handla lite smått & gott så jag kan göra tacos och sen mysa lite med nått gott till en bra film eller nått =)




Hoppas att alla där ute är piggare och har mer energi än vad jag har... alla kan ju inte gå runt som zombies här i världen iaf, för då skulle ju inget bli gjort ....

Ha en trevlig fredags kväll allihopa<3


ÄNTLIGEN!!!

Ja nu är det äntligen lördag och vi drar till Göteborg :) ska bli så himla kul, ska packa lite små saker bara så är jag klar sen. Tänkte hälsa på mamma och pappa en sväng innan jag åker bara för att få lite mer beskrivningar på vägen till lägenheten och parkeringen. Sen kännde jag att jag inte var direkt trevlig mot min kära mamma igår när jag pratade med henne, jag var trött och kännde mig inte riktigt bra och då blir jag ganska grinig. Sen hade jag inte ätit så bra heller, det påverkade nog en hel del det med. Så idag ska jag vara extra trevlig mot mamma. För vad skulle jag göra utan mina underbara och älskade föräldrar. Dom ställer alltid upp vad det än gäller och man vet att dom alltid finns där. ÄLSKAR ER!!!



 

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch istället för att sitta här och slösa tid. Hoppas ni får en lika rolig helg som jag förhoppningsvis kommer att få :)  Puss på er<3


Gratisbio...

Bli medlem på gratisbio.se Det är lätt att samla poäng och man kan vinna fina priser... jag håller på och samlar ihop poäng för fullt... gör det du med. Gå in på länken här nedan :)


http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=225636

Snart så...

drar vi till Göteborg. Ja på lördag så packas allt ihop i bilen för då drar jag, Anna & Annelie ner till Göteborg för att kolla på Ladies Night. Sofia ska också vara med men hon bor ju i Göteborg så hon möter upp oss där nere :) Ska bli riktigt kul det här. Har längtat som en galning. Har ju aldrig varit på detta förut men dom som har det säger att det är grymt bra :) Så det hoppas vi på :)


Brrrrrrr!!!!!

Inatt var det kallt när man skulle åka hem från jobbet. Det var väll andra eller tredje gången man fick skrapa rutorna på bilen tror jag, men det känndes kallare i luften igår än vad det gjort innan. Så nu väntar jag bara på att snön ska komma också. Man kan ju hoppas på att det kan bli lite snö iår iaf. Jag älskar vintern och snö. Så mysigt tycker jag :)

  
Ser det inte underbart ut eller vad.... ;)


Nu ska jag åka in till stan och handla lite innan jag ska göra en paj till middag sen.

Ha det så bra i kylan :)


En massa tårar...

ja det har det rullat ner för mina kinder nu ett tag, en massa tårar. Har suttit här hemma och kollat på film och alla som känner mig vet att jag nästan alltid gråter till filmer. Det kvittar om det är en tecknad film eller så, minsta lilla sorgsna scen så lipar jag direkt... Men det är riktigt skönt att i vissa stunder få kolla just på en sånn film som man kan gråta ut till ordentligt för det behövs efter ett tag då man gått och samlat på sig en massa som man vill uttrycka i känslor men inte riktigt vet till vem eller hur man ska göra det.

Så som jag har lipat nu så har jag nog tömt lagret för ett bra tag framöver :)

Nu ska jag kolla på min absolut älsklings film.... svårt att gissa vad det är för någon då elle.. nej precis, det är ju så klart "TWILIGHT"... Och nu är det verkligen inte långt kvar tills 2:an "NEW MOON" kommer ut på Bio... Längtar som en tok efter den.



ha de bra där ute i mörkret.. puss & kram <3


Seriöst elle...

tycker faktiskt att det går sjukt mkt till överdrift när man håller på och skyller på Lagerbäck för att Sverige inte vann matchen mot Danmark igår. Sverige hade ju enorm otur och fick en hel del domslut emot sig som jag personligen inte tyckte stämde alls, men jag tycker att killarna spelade bra och verkligen kämpade. Sen kan det fan inte vara lätt att spela ihop under några matcher bara när man i vanliga fall spelar med helt andra personer som känner en utan och innan.

Tycker iallafall att det är sjukt lågt att säga att allt är Lagerbäcks fel. Testa på och var tränare för landslaget själv då om du tror att du kan göra ett bättre jobb!!! Blir så irriterad... arrrrgh....

Tävling!!!

Nu har LILY en tävling som jag verkligen älskar. Man kan nämligen vinna hela Sex & the city shoebox hos henne. Det skulle ju vara helt underbart att ha den så man kan sitta ihop med sina underbara tjejer och kolla på den. Perfekt för myskvällar med tjejerna eller när man vill kolla på något roligt och bra när man är ensam hemma och har tråkigt.

Gå in och tävla ni med.. Gör det här ----> Tävling hos LILY

Bara att hoppas på att man kan ha lite tur för en gång skull :)

Festa eller inte festa..??!

Ja det är frågan det. Jag vill festa men är inte så jättesugen på att festa i Skara. Tycker inte att det är så himla roligt där, men man vet ju aldrig. Kanske är jättekul denna gången. Tror ju inte det men man ska aldrig säga aldrig innan man varit där.
Problemet är ju bara då att jag inte kommer hem därifrån. Kommer kanske till Lidköping men inte längre. Så jag måste se om jag kan fixa skjuts av någon. Just nu är inte party humöret på topp men jag har ju inte varit vaken så länge heller =)  Så det kommer nog senare sen.



Nu ska jag göra iordning lite frukost.

Ha de nice my friends<3

Arghhh.......

Jag är så sjukt förbannad. Varför undrar ni kanske?!! jo för när jag kom hem från jobbet igår så fick jag se något på bilens framskärm på pasagerar sidan. Gick lite närmare för att se vad det var, och tro fan att det är en jävla massa repor. Vem FAN har varit på min bil liksom. Den har ju bara stått parkerad på Arlas parkering. För det var inga repor på den när vi åkte till jobbet. Dom jävla svinen som har gjort detta skulle jag vilja få tag i alltså, och då skulle dom banne mig få veta att dom lever. Peter på jobbet hade ju också fått sin bil repad och tillbucklad, men han trodde det hade hänt hemma hos han, men det kanske det inte har då.. det kanske har hänt på jobbets parkering. Ska man inte kunna få ha nått i fred i jävla fucking Götene eller. Är det för mkt begärt kanske.  Säger bara en sak... ERA JÄVLA AS!!!!!



Såhär ser det ut nu när skärmen är förstörd då... Ska kolla med pappa sen om man kan göra nått åt det utan att behöva lacka om hela skärmen.

Ja ja nu orkar jag inte tänka på detta längre, jag ska göra mig iordning och åka till stan för att handla lite istället. Förhoppningsvis så blir jag på lite bättre humör då. Hoppas att alla ni där ute får en bättre dag än jag iaf...

puss på er darlings<3

RSS 2.0