Slappardag eller vad..?!!

Idag är det ju söndag igen då.. helgerna går alldelles för fort. ändå hade jag ju extra lång helg denna gången eftersom jag var ledig i torsdags, men det hjälpte inte. Helgen gick lika fort ändå.

Ja och vad har jag gjort med min helg då.... I fredags var jag på fotbollsmatch i Götene med Mikaela, Annelie, Andreas & Lille Ossian :) Och det var riktigt kul faktiskt, var väldigt längesen jag kollade på en fotbollsmatch. Men det får nog bli fler ggr skulle jag tro :) Efter matchen var det bara att åka hem och städa iordning lite och lägga på glasyrfrostningen på min morotskaka som jag bakade precis innan vi åkte på matchen. Sen kollade jag på en film innan jag somnade.

                                                                    Morotskakan ;)



Lördagen spenderades här hemma under dagen. Gjorde inte så himla mkt, tvättade en del och rensade ur lite skräp ur min klädkammare. Gjorde en supergod lunch som bestod av kycklingwok och ris, efterrätten blev ju såklart en bit morotskaka. Och den var verkligen helt perfekt :):):):):) Jag lyckades med den igen :)

                                     KycklingWoken.. En ny variant som jag aldrig gjort förut,
                                         men den blev superbra så det receptet sparar jag :)


 
Frammåt kvällen hade jag inga planer, fick erbjudanden om hemmakvällar hos ett antal pers men det slutade med att jag åkte in till stan för att hälsa på Isabell lite. Hon var i hennes och bosses nya lägenhet och grejjade lite + drack öl :), så nu har jag sett hur den ser ut med. Och den kommer nog att bli grymt snygg när dom renoverat och gjort allt dom ska :) Vi gick tillbaka till den "gamla" lägenheten efter en stund och fortsatte där med att dricka lite vin, kolla på tv & tjöta lite skit :) Väldigt trevligt var det och när klockan var runt halv tre så somnade vi. Imorses så kollade vi lite på tv och så innan jag drog mej hemmåt.
Sen har jag väll inte direkt gjort något på hela dagen. Varit lite halvslö, men det blir man kanske när det är blåsigt och tråkigt ute. Jag drog mig iaf upp ur soffan ett par ggr och jag tog mig i kragen och bakade lite scones som var jäkligt goa :)
Nu ska jag lägga mig i sängen och kolla på en film innan John Blund ropar på mig :)


                                       Här är mina underbart goda och nybakta Scones :)



Hoppas ni haft en bra helg :)


Duktiga jag :)

Idag har jag varit ledig från jobbet. Riktigt skönt med helg lite tidigare än vanligt :)
Men jag har ju inte fått sova direkt bra inatt kan man ju inte säga. Det är andra natten denna veckan som jag sover oroligt och drömmer konstiga drömmar. Hade en period i höstas/vintras med som jag sov riktigt dåligt... men det försvann bara helt plötsligt, men nu börjar man ju undra vad det är som påverkar mig egentligen. Hoppas att det slutar snart så jag kan få sova normalt igen.

Idag har jag varit ute i trädgården nästan hela dagen. Har rensat klart i häcken nu.. eller jag har ju andra sidan kvar med men den är inte lika lång.. som tur är.. fingrarna är gött ömma nu iaf efter allt ryckande och slitande i allt gräs, ogräs och mossa. 

Här kommer lite före och efter bilder.








Otroligt nog så har det lyckats att komma upp lite vårtecken i min rabatt som jag grävde ur ifjol. Hade ju inte räknat med att något skulle komma tillbaka iår direkt :) Men det kom upp lite scilla och dom minsta påskliljorna jag någonsin sett, eller iaf dom kortaste ;)

       

Imorn blir det till att gå upp tidigt för att åka in till stan med pappa och handla lite och slänga allt skräp som jag rensat bort från häcken och andra delar av trädgården. Och sen om jag orkar och mina händer/fingrar inte är för ömma så börjar jag nog att rensa ur den andra sidan av häcken med. Den är ju typ tusen ggr värre än det jag redan rensat bara så det lär ju inte gå fort direkt...

Men nu ska jag kolla på "New Moon" IGEN.. har ju bara sett den typ 8 ggr redan eller nått sånt. Men den är ju bra så då kan man kolla på den många ggr :) Funderar på vad som händer denna helgen... Blir nog något lugnt iaf för pengar finns det typ inga kvar.. :(

Ha det bra alla där ute...


Trött, tröttare och tröttast...

Fy F**N säger jag bara. Fattar inte varför folk måste börja dunka och smälla med saker redan vid 06.00 på morgonen. Grymt irriterad. Har inte blivit många timmars sömn inatt inte. Får hoppas på att det blir bättre natten som kommer. Får se om jag orkar gå ut nått i trädgården idag eller om jag hoppar det igen. Igår gick det ju inte för mina fingrar och händer var väldigt ömma, men idag har jag ingen annan ursäkt än att jag är trött... :) men det är ju min trädgård. Kanske kan kolla om man kan sluta lite tidigare på jobbet sen med. Vi hade ju folk över som inte skulle göra nått på hela kvällen, så då kan ju jag lika gärna få åka hem... :) Jaja vi får se vad som sker.

Ska försöka komma på nått gött att äta till middag idag med.. men inspirationen står helt still.. får väll slänga ihop nått enkelt bara.

Ha en bra dag i solskenet allihopa :)




Sol och blå himmel

Vaknade av mig själv när klockan var 08.00... inte ofta det händer kan jag tala om. Gick upp efter ungefär 30 min och började grejja lite smått. Nu sitter jag här o skriver lite innan jag ska käka frukost och sen gå ut i trädgården och kratta ihop lite löv som är kvar från i höstas. sen kanske det blir en promenad med Mamma... och efter det lite massage skulle jag tro. Mamma masserade svanken igår och jag var faan i mig typ öm i alla muskelfästen som fanns. Inte så bra.. funderar på vad jag har gjort för att det ska bli så, men jag kommer inte på att jag gjort nått annorlunda. Till lunch så blir det kycklingwok iaf. Var så himla längesedan nu så jag blev grymt sugen på det igår när jag handlade.

Nej men jag ska pallra mig ut nu. Ha en härlig vår dag :)


Det ser tyvärr inte ut såhär iår, för jag håller på och gör om hela detta landet,
men det var väldigt fint förra året iaf ;)



Lördag...

Nu har man äntligen fått en väldigt efterlängtad sovmorgon :) Man ser verkligen fram emot lördag morgon när man har jobbat förmiddag hela veckan, för det är då man äntligen får sova ikapp lite av det man har missat under hela veckan.

Jaja nog om detta nu, igår så var det grill premiär hemma hos Annelie & Andreas. Bosse & Isabell var också med, dom firade ju även lite då eftersom dom köpte en ny lägenhet igår. Så dom var väldigt glada :)
Allting var jätte gott och vi blev mätta o belåtna.

Imorses fick jag ju som sagt då äntligen sova ut, och det var såååå välbehövligt.
Får väll se vad man ska hitta på idag, kanske laga torktumlaren som vi har börjat plocka isär. Får se om pappa hinner hjälpa mig idag. Annars får det väll bli en annan dag :)

Ska försöka klura ut vad jag ska ha till lunch nu. Ha det så bra!!!


RSS 2.0